Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Junior Account Manager

Publiceringsdatum
16 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Elaway Sweden är ett start-up-företag som är experter på elbilsladdning för bostadsrättsföreningar. De hjälper till med installation, drift och finansiering av laddningsanläggningar med laddningsstationer för att alla som bor i bostadsrättsförening enkelt ska kunna ladda bilen hemma. Nu söker vi dig som har erfarenhet inom försäljning och vet hur man skapar långvariga kundrelationer.

Arbetsbeskrivning
I din roll som Junior Account Manager kommer du bland annat att följa upp på dina egna leads, besöka våra laddningsstationer, skapa nya och bevara gamla kundrelationer och även boka upp möten till dina kollegor. Vi väldigt måna om att bygga en stark företagskultur - därför är det också viktigt att du delar våra kärnbudskap. Dessa innebär att vi vågar ta för oss och tänker stort. Vi sätter alltid människorna i centrum och får saker att hända. Vi är ansvarsfulla och skapar tillit.

Om dig
  • Du drivs av försäljning och gillar att prata med nya människor
  • Du ser utanför boxen och letar alltid efter nya möjligheter
  • Du är energisk, driven och prestigelös
  • Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift
  • Du har minst ett års erfarenhet av försäljning
Det är meriterande om du har färdigheter inom olika CRM system - men annars är detta något vi lär dig.

För att lyckas behöver du
Vara modig och våga ta egna initiativ. Du behöver vara drivande i ditt arbete för att starta processer och bygga verksamheten. Du behöver alltid sätta kunden i centrum, förstå vilka behoven är och leverera höga upplevelser.

Om du känner att du passar in på det vi söker efter är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren