Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Säljkoordinator till Samhall, Stockholm

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Samhall söker nu två Koordinatorer som ska hantera och utveckla de administrativa processerna för Samhalls största kunder. Tjänsternas placering är Stockholm eller Göteborg, alternativt Linköping.
Du rapporterar till Försäljningschef för Key Account.

Om rollen
Du kommer ingå i ett team med totalt tre Koordinatorer och nio Key Account Managers. Du ansvarar för att informationsflödet mellan Key Account Managers, kund och driftsorganisationen är korrekt, att rätt dokumentation sparas på rätt plats och att relevant information är uppdaterad. Du har flertalet interna kontaktytor som tex ekonomiavdelning, drift kundcenter och kalkylerar. Vi ser gärna att du vill utmana i att utveckla processer för att hitta smartare och effektivare arbetssätt. Du arbetare dagligen i masterfiler uppbyggda i Excell, Teams och andra interna system.
  • Ansvara för och utveckla administrativa uppgifter såsom avtalshantering kvalitetsuppföljning med mera inom avdelningen
  • Utföra mindre omfattande kalkylering
  • Koordinera och delta vid avtalsgenomgångar
  • Fördela och besvara frågor i interna system
  • Delta i relevanta kundmöten och nätverk för att säkerställa kundnöjdhet och affärsutveckling
  • Utveckla och implementera effektiva arbetsprocesser i samarbete med andra koordinatorer
  • Samordna kommunikation och samarbete mellan olika avdelningar samt med kunder
Din erfarenhet
Du har erfarenhet från en koordinerande och samordnade funktion och erfarenhet att strukturerat hantera stora informationsflöden och du har god kunskap att analysera och presentera data. Du är van att serva internt och ge support där organisatorisk förmåga, struktur och simultankapacitet är viktigt. Excell är ett krav då det är det främsta arbetsredskapet som används. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office, Teams och framför allt Excel. Har du erfarenhet från en större organisation är det meriterande då du troligtvis har en förståelse för hur omfattande informationsflöden fungerar. Du är van att arbeta självgående och är bekväm med att söka information och ta nya kontakter.

Om dig
Som person har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Det är av största vikt att du är strukturerad och organiserad med ett ordningsamt arbetssätt. Du trivs med en koordinerande roll där du arbetar tvärfunktionellt med flertalet interna och externa kontaktytor. Du har ett intresse av att analysera och utveckla effektiva arbetsprocesser. Att vara lyhörd och nyfiken är viktiga egenskaper som får dig att utvecklas hos Samhall. Din framgång grundar sig delvis i att du kan driva frågor och samarbeta med andra nyckelpersoner i organisationen.
Du känner igen dig i Samhalls värderingar: Uppmärksam, Pålitlig och Engagerad.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Samhall med Jerrie. Du söker tjänsten via jerrie.se med CV och personligt brev. Urval sker löpande så sök gärna redan i dag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Frida Dire på 0703-00 10 16 frida.dire@jerrie.se

Fackliga kontaktpersoner
Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm Unionen, 070-546 87 17, Asim Zilic SACO, 070-359 45 15, Linda Hinderyd, Ledarna 072-2044967
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.