Hoppa till innehåll
Ivy Talents logotyp

Attunda El och Telecom behöver bli fler – är du sugen på att byta karriär till Telecominstallatör?

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Attunda El och Telecom håller Storstockholms invånare ständigt uppkopplade. Vi sysslar med nyinstallation och service av basstationer, transmission- och fiberinstallation. Vi bygger även teknikrum på tak, vindar och i källare. Vi reser torn för mobilkommunikation på flertalet platser runt om Storstockholm så som ute i skog, på öar mfl. Vi är med i alla delar av ett projekt från rådgivning och planering till genomförande och utvärdering. Våra största kunder är ledande telekombolag i Sverige.

Vi har en hög efterfrågan på våra tjänster och letar därför efter nya medarbetare. Många av oss på Attunda har tidigare arbetat som snickare, elektriker, sotare och bilmekaniker. Erfarenheter från dessa yrken kommer väl till pass som anställd på Attunda. Oavsett bakgrund har vi två saker gemensamt - vi gillar höjder och har ett stort teknikintresse.

Jobbet är mångfasetterat och mycket av tiden tillbringas ute på olika projekt. Att arbeta på Attunda innebär att säkerställa att kritisk infrastruktur fungerar i städer, såsom 5G. Det är en bransch som ständigt utvecklas.

Vem är du

Vi letar efter en person som tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och som gillar utveckling. Som person är du ödmjuk, prestigelös och nyfiken. Du har god samarbetsförmåga och vill bidra till en bra gemenskap. Då arbetet till mestadels sker ute på site så behöver du gilla att arbete utomhus och även på högre höjder. Beroende på din bakgrund så skräddarsyr vi en uppstart-och utvecklingsplan. Med mål om att kunna arbeta med samtliga moment i Attundas tjänsteerbjudande.

Normalt förkommande arbetsuppgifter inkluderar:

Arbetet fokuserar på att underlätta utbyggnad och underhåll av mobilnät
 • Klättra i mast och på tak för montage av antenner och länkar
 • Montera och driftsätta utrustning så som radiobas- och radiolänkutrustning
 • Bygga utrymmen till diverse enklare installationer
 • Forma, gjuta och resa mast för Telekomutrustning
Tjänsten är i huvudsak baserad i Stockholmsområdet.

Meriterande utbildningar:
 • Klättercertifikat
 • Liftcertifikat
 • Heta arbeten
 • Fibersvetsning


Krav:

 • B körkort
 • Inte vara rädd för arbete på höga höjder
 • Flytande svenska och eller engelska
Vi erbjuder

Förutom en inspirerande miljö med goda kollegor ingår det i tjänsten mobil, rikskort och friskvårdsersättning. Arbetstiderna är mellan 06.30-16.00 måndag-torsdag på fredagar arbetar vi mellan 06.30-14.00. Kontoret ligger i Solna.

Välkommen med din ansökan!
Ivy Talents logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.