Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Juniorsäljare Renault Transportbil

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Är du är en person med starkt fokus på service och äkta passion för försäljning? Nu har du chansen att bli Juniorsäljare hos ett av branschens mest spännande företag!

Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, disciplinerade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Juniorsäljare ansvarar du för att guida kunder genom våra produkter, provkörningar, tillbehör och finansieringslösningar. Genom uppföljning och återkommande kontakt skapar du en bred kundkrets och högsta möjliga kundnöjdhet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och ge dig en grundläggande introduktion som kommer att hjälpa dig på vägen mot en framgångsrik karriär inom fordonsbranschen. I den här rollen kommer du att få lära dig bilaffären från grunden och få möjlighet att bli en riktigt framgångsrik bilsäljare! Vi tror att du delar vår genuina entusiasm för bilar och trivs med att skapa och behålla kundkontakter, antingen över telefon eller vid ett fysiskt möte.

Nyckelkompetenser/förmågor:
 • Ett brinnande intresse för att skapa affärer
 • Förmåga att skapa och vårda kundrelationer
 • Mål- och resultatinriktad
 • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete
 • Du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
 • Du är prestigelös och tycker om att vara en del i team
 • Ditt bemötande är förtroendeingivande, professionellt, kunnigt och relationsskapande
 • Innehar B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Proaktivt arbete
 • Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande
Varför jobba med oss?

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.