Hoppa till innehåll
Grundfos AB logotyp

Servicetekniker till Grundfos i Stockholm

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vår serviceorganisation expanderar och vi utökar med ytterligare initiativrik och självgående servicetekniker

Om tjänsten

Som servicetekniker hos Grundfos kommer du bl.a. att vara en viktig part i vårt erbjudande gällande energioptimering liksom serviceuppdrag såsom driftsättning, felsökning och garantibedömningar av pumpar. Din tjänst innebär även att sälja in och upprätta servicetjänster hos våra kunder. Du får en bred och utmanande roll som innebär service och underhåll för hela Grundfos produktsortiment inom VVS och VA.

Du arbetar både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att planera och koordinera Grundfos serviceutbud. I tjänsten ingår resor och övernattningar förekommer. Du får tillgång till egen servicebil, vilket innebär att B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet som resande servicetekniker
  • Erfarenhet från pumpbranschen eller liknande
  • Erfarenhet av motorer samt frekvensomformare
Kompetens och erfarenhet

Du har en gedigen erfarenhet av kvalificerad lösningsorienterad service. Du är van att använda datorn och speciella program som arbetsverktyg. Vi förväntar oss att du har en mycket god förmåga att kommunicera på alla nivåer i kundens organisation och anpassa kommunikation och budskap efter detta såväl muntligen som skriftligen. För att lyckas i rollen bör du även ha en mycket god teknisk förståelse och någon form av eftergymnasial utbildning. Vårt koncernspråk är engelska och du behöver därför obehindrat behärska engelska språket.

Personlighet
Vi söker dig som är orädd, energisk och utåtriktad. Du har ett väl utvecklat affärstänk och en förtroendeingivande personlighet, vilket leder till långsiktiga relationer med våra kunder.

Du är duktig på att samarbeta och skapa goda relationer. För att trivas som servicetekniker hos oss bör du vara en positiv och utåtriktad person som alltid ser möjligheter. Du är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession. Vidare är du en person som fokuserar på kundbehov och sätter höga normer för kvalité.

Vad kan Grundfos erbjuda dig?

Grundfos erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i en miljö med kunniga medarbetare och du blir en viktig del av teamet. Du får vara med och påverka och du får chans att utvecklas. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Information och kontakt

För eventuella frågor eller mer information om tjänsten kontakta Serviceansvarig, Dag Michaelsen:
  • 46734154386.
Skicka din ansökan och CV genom att klicka på "Ansök Nu" Vi arbetar med löpande urval och önskar därför ha din ansökan snarast, dock senast den 10 oktober 2024.
Grundfos AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till vårt segment Service och Solutions söker vi nu en ytterligare servicetekniker. Grundfos med sitt svenska huvudkontor i Mölndal, marknadsför och säljer Grundfosprodukter i Sverige. Ett brett program av driftsäkra pumpar och pumpsystem för applikationer inom områdena
Building Services (VVS), Industri och VA, har bidragit till en marknadsledande position på flera områden. Grundfos AB har 65 anställda i Sverige och ca 19.000 globalt. Huvudkontoret ligger i
Bjerringbro, Danmark.