Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Servicetekniker till Din Bil / Skoda Bromma

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

På uppdrag av vår kund söker vi nu en driven, flexibel och engagerad servicetekniker till Din Bil / Skoda Bromma. Här får du chansen att arbeta med ett starkt och välkänt varumärke och utvecklas i en stimulerande miljö.

Vad erbjuder vi?
* Stort företag med goda utvecklingsmöjligheter * Bra personalförmåner och kollektivavtal * Kompetensutbyte med skickliga kollegor * Marknadsmässiglön. Skodas företagskultur präglas av driv, integritet och hållbarhet. Du får tillgång till många uppskattade personalrabatter och förmåner, samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom företaget värnar om sina anställdas hälsa och välbefinnande. Vår kund erbjuder tryggheten i att vara en del av en stor koncern, där du kan växa och utvecklas. De värdesätter sina anställdas hälsa och erbjuder generösa friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du kommer att arbeta i en miljö där laganda och arbetsglädje står i fokus, med kollegor som stöttar och inspirerar varandra.

Vem söker vi?
Kvalifikationer: * Treårig fordonsteknisk utbildning eller eftergymnasial utbildning inom fordon. * Minst ett års arbetserfarenhet som mekaniker och/eller tekniker. * God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska. * God system- och datorvana. * B-körkort. Meriterande: * Erfarenhet av vår kunds bilmärken och arbete i ELSA, ODIS eller genomgått VGS utbildningar som exempelvis service och underhållsarbete. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse för bilar och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Noggrannhet och en öppenhet för förändringar är viktiga egenskaper, då du behöver kunna anpassa dig efter nya instruktioner, ny teknik och information samt nya bilmodeller som kommer. Du är van vid att hantera perioder med ett högt arbetstempo utan att låta kvaliteten i ditt arbete påverkas. Som en lagspelare arbetar du självgående men också tillsammans med ditt team för att uppnå uppsatta mål både för dig, teamet samt hela anläggningen.

Vad innebär rollen?
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och underhåll av personbilar. Felsökning och reparationer kan också förekomma. Du arbetar självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans strävar ni efter att uppnå goda resultat, ekonomiska och kvalitetsmål samt en femstjärnig kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ och trivsam teamanda samt en väl fungerande arbetsplats. Vill du bli en del av teamet hos vår kund? Skicka in din ansökan idag och ta nästa steg i din karriär med Din Bil / Skoda Bromma.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt. 2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. 2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren