Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Supplier Quality Engineer till Trimble!

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du redo för nästa steg i din karriär? Trimble söker en engagerad Supplier Quality Engineer som vill säkerställa kvaliteten på inköpt material och driva förbättringar i leverantörskedjan. Du kommer att arbeta med kvalitetskontroll, leverantörsutvärderingar och reklamationshantering, samtidigt som du samarbetar nära med inköpsteamet och R&D.

Detta är en fantastisk möjlighet att utvecklas i en internationell miljö och göra verklig skillnad. Sök idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som Supplier Quality Engineer kommer du att vara en del av ett inköpsteam på 17 personer, som arbetar inom tre huvudområden, mekanik, elektronik och optik.

Ditt huvudsakliga ansvar blir att säkerställa kvaliteten på det inköpta materialet inom din kategori. Detta innebär att du utreder eventuella leverantörsrelaterade avvikelser i produktionen, följer upp kvalitetsdata, samt etablerar och övervakar standarder för kvalitetskontroll hos leverantörerna. Du kommer även att utvärdera och verifiera både nya och befintliga artiklar, granska leverantörer och hantera reklamationsärenden. Rollen innebär ett nära samarbete med Operativa-, Strategiska- och Projektinköpare samt med R&D.

Då Trimble verkar i en internationell och dynamisk miljö, erbjuds du en utvecklande roll med många internationella kontakter. Tjänsten innebär även en del resor.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en akademisk examen från högskola eller universitet samt tidigare arbetslivserfarenhet från producerande bolag
  • Har tidigare erfarenhet av leverantörskvalitet
  • Har erfarenhet av kvalitetsmetoder och standarder
  • Har erfarenhet av leverantörsrevisioner
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift, detta är ett krav för rollen
För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt och målinriktat. Du är analytisk, strukturerad och har vana av att hantera stora datamängder.

Vi söker en social teamspelare som gillar att arbeta mot gemensamma mål. Du är kundfokuserad, affärsinriktad och trivs med att arbeta i ett högt tempo, gärna i en internationell miljö. Dessutom är du driven, resultatorienterad och har ett starkt intresse för kvalitetssäkring.

OM KUNDFÖRETAGET:
Trimble är ett industriellt teknologiföretag som förändrar sättet världen fungerar på genom att leverera lösningar som gör det möjligt för deras kunder att blomstra. De arbetar med kärnteknologier inom positionering, modellering, anslutning och dataanalys som kopplar samman den digitala och fysiska världen för att förbättra produktivitet, kvalitet, säkerhet, transparens och hållbarhet. Från ändamålsbyggda produkter till helhetslösningar för företagslivscykeln, omvandlar Trimble branscher som jordbruk, byggbranschen, geospatiala och transportsektorn.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Trimble. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Stockholm, Danderyd
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?