Hoppa till innehåll
Grant Thornton Sweden AB logotyp

Executive Assistant

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en Executive Assistant som vill arbeta i en framåtlutad roll hos Grant Thornton. Här kommer du vara navet som ser till att dagarna flyter på så smidigt som möjligt.

 

Vad kommer du att göra i rollen som Executive Assistant?
Som Executive Assistant är du en samarbetspartner för kommunikation, strategi, schemaläggning och planering till chefen för avdelningen Business Consulting & Solutions, men du är även ett stöd till övriga chefer i ledningsgruppen som du har ett nära samarbete med. Du kommer att vara högst delaktig i ovan nämnda personers vardag och det är naturligt för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt ta initiativ till rutiner som passar både verksamheten och dessa personer.
 
Dina arbetsuppgifter kommer att variera men några exempel på vanligt förekommande sådana är:
 
  • Underlätta det dagliga arbetet för din chef och team med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter så att deras vardag flyter på så smidigt, effektivt och bra som möjligt
  • Delta på ledningsgruppsmöten och andra interna/externa möten där du assisterar eller äger agendan samt samarbetar med ledningsgruppen för att säkerställa uppföljning eller åtgärdsplaner
  • Agera proaktivt och ta egna initiativ, till exempel genom att identifiera arbetsuppgifter och erbjuda stöttning samt komma med förslag på aktiviteter som driver arbetet framåt utifrån Grant Thorntons strategi och affärsplan
  • Göra presentationer i Powerpoint
  • Kalenderhantering och proaktivt stöd inför kommande bokningar
  • Redaktör på intranätet för affärsområde Business Consulting & Solutions
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter och ansvar för andra projekt kan förekomma

 

Vem tror vi passar för jobbet?
Vi söker dig som arbetat som Executive Assistant till en ledningsgrupp. Detta är en perfekt roll för dig som drivs av att hålla en hög servicenivå och av att bidra genom att skapa förutsättningar för teamets framgång. Du söker ständigt förbättringar och effektiviseringar som bidrar till teamet, både gällande användning av digitala verktyg och processer samt andra arbetssätt.

Som person har du ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och gör det med ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt sinne. Du har förmågan att prioritera, planera och möjliggöra både ditt eget och andras arbete. Du är prestigelös, tydlig och sympatisk. Du är van vid självledarskap och du gillar att ta ägarskap för olika projekt. Det är även viktigt att du har en hög kommunikations- och samarbetsförmåga samt att du är förtroendeingivande med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

 

Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning. Visionen är att tillsammans med entreprenörsföretag skapa framtiden – utifrån övertygelsen att hållbart bolagsbyggande handlar om en helhet där såväl ekonomiska som miljömässiga och sociala aspekter ingår. Grant Thornton är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd med över 68 000 medarbetare i 140 medlemsländer. Här (länk) kan du läsa mer om Grant Thornton.

 

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Grant Thornton med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Kungsgatan 57.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se eller Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV. Om du går vidare i processen kommer du att gå genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Grant Thornton Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.