Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Space Inspection Technician till Bolag inom Rymdbranschen!

Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta på ett företag som utvecklar, bygger, testar och driver satelliter för rymduppdrag inom kommunikation, jordobservation, rymdforskning och utforskning? Sök då till rollen som Space Inspection Technician idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN:
För vår kunds räkning söker vi en Space Inspection Technician som kommer att ingå i ett team om 10 personer på avdelningen Quality and Safety. I rollen kommer du spela en avgörande roll i arbetet med inkommande besiktningar för att säkerställa kvaliteten, säkerheten och tillförlitligheten hos rymdfarkoster/framdrivningskomponenter och -system. I ditt arbete kommer du bedöma och verifiera integriteten hos material, delar och delsystem innan de integreras i rymdfarkosten. För rollen krävs stor uppmärksamhet för detaljer då precision är avgörande för att identifiera defekter. Du kommer även att samarbeta med ingenjörer, andra tekniker och leverantörer, samt tydligt förmedla resultat till såväl kollegor som leverantörer.

Primära ansvarsområden:
  • Inspektera och utvärdera material, komponenter och delsystem som tas emot från leverantörer.
  • Verifiera överensstämmelse med specifikationer, standarder och kvalitetskrav.
  • Identifiera defekter och avvikelser.
  • Dokumentera inspektionsresultat och upprätthålla korrekta register.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en teknisk eftergymnasial utbildning inom elektriskt eller mekaniskt område.
  • Har erfarenhet av kvalitetskontroll, inspektioner eller tillverkning.
  • Har förmåga att läsa tekniska ritningar, scheman och specifikationer.
  • Behärskar engelska i såväl tal som skrift, då mycket av arbetet sker på engelska.
Det är meriterande med erfarenheter av flyg-, militär- eller rymdrelaterade projekt samt kunskaper i mätverktyg (ok, mikrometrar, multimetrar, mikroskop, etc.).

Som person tror vi att du är självgående, kommunikativ, samarbetsvillig, analytisk och har ett stort intresse för teknik.

OM KUNDFÖRETAGET:
Bolaget är en leverantör av kompletta rymduppdrag, satelliter och delsystem för rymdfarkoster. De har mer än 30 års bevisad framgång från ett brett utbud av rymduppdrag och har skaffat sig ett förstklassigt rykte som erbjuder pålitliga och innovativa lösningar till sina kunder. Genom att bygga sin framgång på sina anställdas passion och exceptionella talang står de starkare än någonsin för att ta sig an nya innovativa rymduppdrag tillsammans med sitt ständigt växande nätverk av partners och kunder.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Kista, Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Alice Tegebro
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?