Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Renrumsoperatör till SAAB

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Magnetronavdelningen tillhör produktion inom Surveillance och sitter i Järfälla.

OM TJÄNSTEN:
Verksamheten har idag hand om produktion, kontroll, förråd, leveranser och kvalitetssäkring när det gäller produkten magnetron. Vi tillhandahåller även all dokumentation såsom upprättande/ändringar av arbetsbeskrivningar, processbeskrivningar och protokoll. Avdelningen består för närvarande av 12 personer. Du kommer att ingå i ett självstyrande team där flexibilitet och självständighet är en nödvändighet. Det dagliga arbetet kommer att ske i renrum och består av trimning av radarprodukter för att möta specifika frekvensområden. Arbetet ställer höga krav på din finmotorik och små justeringar på produkten kan ge stor påverkan på slutresultat.

ARBETSUPPGIFTER:
 • Med hjälp av data justera och trimma in frekvens för radarprodukter
 • Finmekanisk montering under mikroskop i renrumsmiljö
 • Läsa ritningar
 • Skapa och underhålla tillverkningsunderlag/processbeskrivningar
VI SÖKER DIG MED:
 • Finmotoriskt handlag och tidigare erfarenhet av finmekaniskt arbete
 • Kunna läsa och förstå ritningar
 • Goda språkfärdigheter i svenska och engelska
 • Tålmodig och nyfiken inställning till nya kunskapsområden
MERITERANDE:
 • Erfarenhet av renrumsarbete
 • Kvalitetsmedvetenhet
 • Förmåga och vilja att arbeta självständigt, men även i lag
 • Gymnasiekompetens
 • Relevanta kunskaper inom området
OM KUNDFÖRETAGET:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Magnetronavdelningen tillhör produktion inom Surveillance och sitter i Järfälla. Magnetronen är ett sändarrör där elektrisk och magnetisk energi omvandlas till mikrovågsenergi. Magnetroner sitter företrädesvis i olika radarapplikationer. Saab är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att göra deras bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där de alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm/Järfälla
 • Rekryteringsansvarig: erik.nilsson@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: renrum, saab, finmotorik, förbättring, radarprodukter
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?