Hoppa till innehåll
Franska Bukten logotyp

Ventilationstekniker

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hos Franska Bukten har vi en oslagbar sammanhållning, vi ser det som ett kvitto på att vårt sätt att arbeta fungerar. Här hjälps alla åt & firar framgångar genom en AW eller åka på härliga resor ihop!

Kom och bygg framtidens fastighetslösningar med oss!

Vill du arbeta i en roll där varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter att göra skillnad? Har du en passion för teknik och en förmåga att se lösningar där andra ser problem? Då är du kanske den Ventilationstekniker vi söker till vårt team!

Vem är du? Du är en person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö där du får använda din tekniska kompetens och kreativitet för att lösa problem och förbättra system. Du har en stark förmåga att planera och prioritera din tid, och du är alltid redo att ge det lilla extra för att säkerställa att våra kunders ventilationssystem fungerar optimalt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Planera och prioritera arbetstid effektivt.
  • Utföra service & underhåll av ventilationssystem.
  • Optimera och felsöka ventilationsanläggningar.
  • Akut felavhjälpande och återställning av funktion.
  • Utföra mindre luftmätningar samt mindre injusteringar.
  • Kommunicera och återrapportera professionellt till kund.
Vad vi erbjuder: Hos oss får du inte bara en arbetsplats utan även en plattform där du kan växa och utvecklas. Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder kontinuerlig utbildning och möjligheter att ta del av branschens senaste innovationer.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • Goda kunskaper vad avser mekanisk service så som lagerbyte, utbyte av fläktar och kåpor samt mindre kompletteringar av kanalisation eller don.
  • God teknisk kunskap om hur fastighetens tekniska system samverkar och påverkar varandra.
  • Förmågan att arbeta på egen hand samt i team.
  • Minst 24 månaders arbetslivserfarenhet inom relevant område.
  • Kunskaper inom el samt styr- och regler är meriterande

Ditt bidrag:
Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i karriären och vara en del av en organisation som strävar efter att alltid ligga steget före. Du kommer att spela en avgörande roll i vår strävan att leverera toppkvalitet till våra kunder och skapa hållbara lösningar för framtidens fastigheter.

Känner du igen dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt engagerade team!

Välkommen till en arbetsplats där dina idéer och din kompetens verkligen gör skillnad!
Franska Bukten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AB Franska Bukten är ett konsult- och serviceföretag som arbetar heltäckande inom energi och ventilation i Stockholm. Genom installationer, underhåll och andra konsulttjänster skapar vi friskare luft hemma och på jobbet. Vi utför OVK-besiktningar, energiberäkningar och ventilationsservice. Vi ansvarar också för entreprenader.