Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Kalkylator till Sofia Rör

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Gillar du att arbeta i ett högt tempo och vill vara en viktig tillgång i Sofia Rörs fortsatta tillväxt- och utvecklingsarbete. Har du tidigare erfarenhet inom VVS-branschen som kalkylator och är trygg i att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Din framtida arbetsgivare
Sofia Rör är ett etablerat VVS-bolag med rötter från 1989 och är i dagsläget 45 anställda. Genom kontinuerlig utbildning av deras personal säkrar det deras möjligheter att hänga med i den tekniska utvecklingen. Sofia Rör vill kunna hålla en fullgod service genom att hitta flexibla lösningar på olika problem. Deras tillhörighet i en stor installationskoncern innebär ett omfattande kontaktnät över hela Sverige, vilket möjliggör samarbete och kunskapsutbyte på en nationell nivå.

Vad erbjuder rollen?
Som kalkylator på Sofia Rör får du möjlighet att delta i en mängd olika spännande byggprojekt, vilket gör din roll varierad där ingen dag är den andra lik. Sofia Rör erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får ett betydande eget ansvar i ett företag som strävar efter fortsatt tillväxt där du spelar en central roll i deras fortsatta framgångsresa.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Beräkna och fastställa materiel- och arbetskostnader från förfrågningsunderlag
* Ansvara för hela anbudsprocessen från förfrågan till anbud
* Kalkyler
* Medverka vid anbudsgenomgångar och avtalsförhandlingar vid behov
* Bevaka prisläge samt olika kanaler och säljforum inom branschen
* Åka ut på platsbesök
* Kundkontakt


Vem är du?
För att lyckas i rollen som kalkylator har du goda kunskaper inom upphandling, inköp, kalkylering och installationsprocesser. Dessutom har du en gedigen förståelse för entreprenadjuridiken. Vidare har du arbetat några år i en liknande roll inom VVS-branschen samt har en relevant examen för tjänsten. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift samt har B-körkort.

Som person är du strukturerad, noggrann samt tävlingsinriktad där du trivs att arbeta i ett högt tempo. Det är även viktigt att du trivs i en social roll då du har mycket kontakt med kunder, både via telefon och genom fysiska platsbesök.


Är detta din perfekta match?
Sofia Rör erbjuder en utvecklande roll i ett stabilt och växande företag med engagerade kollegor. De erbjuder även tjänstebil, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Sofia Rör är kollektivanslutna.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 19/5. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

Sökord
Kalkylator, VVS, Kalkyl

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget