Hoppa till innehåll
Coromatic AB logotyp

Projekteringsledare till Coromatic

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trivs du med att arbeta i team hela vägen från förstudier och förprojektering & kalkylering till detaljprojektering och tekniskt stöd i genomförandefasen av affärsprojekt? Vill du jobba i ett kompetent och nyfiket team som stöttar varandra fullt ut? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att våra kunders kritiska verksamhet kan fungera utan avbrott.

Om rollen
I Technical design är vår uppgift att stötta våra kundansvariga säljare med att ta fram en teknisk datacenterdesign, underlag och kalkyl utifrån kundkrav och förutsättningar. Som Projekteringsledare/Data Center Design Lead ansvarar du för att leda framtagandet av den tekniska lösningen i anbudet från start till mål. Vi arbetar direkt mot våra leverantörer och utifrån val av teknisk lösning - Technical Design är Coromatics öra mot marknaden gällande nya trender och ny teknik. Gillar du att leda ett designteam, projektera, kalkylera och granska underlag från underleverantörer kommer du att trivas här. Hos oss får du jobba med ett öppet team med högt i tak som gillar att dela med oss av våra erfarenheter till varandra.

Vem är du?
För att kunna utföra jobbet på bästa sätt bör du ha med dig:
  • Övergripande teknisk förståelse inom områden så som elkraft, kyla, nätverk, driftlarm/automation.
  • Arbetslivserfarenhet från bygg, el, kyla eller teknisk bransch.
  • Erfarenhet av projekteringsuppdrag.
  • Teknisk högskoleutbildning, t.ex. ingenjör.
Vi letar efter dig som trivs i en ansvarsfull och självständig roll, och som är affärsmässig och strukturerad i ditt arbetssätt.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585)

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan! Det går utmärkt att ansöka med LinkedIn-profil om du inte har ett CV tillgängligt.

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna rekryterande chef Magnus Solbacken på magnus.solbacken@coromatic.se.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler.
Coromatic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats.

Coromatic har mer än 700 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som projekteringsledare hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.