Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Utvecklare C++ hos Combitech i Stockholm

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Combitech i Stockholm söker utvecklare med fokus på C++ för utveckling av avancerade produkter inom telekom- och försvarsindustrin

Som C++ Embeddedutvecklare hos Combitech i Stockholm kommer du att arbeta i självorganiserade agila team och bidra till utvecklingen av högteknologiska lösningar för våra kunder inom till exempel telecom, industri och försvar.

Vi erbjuder dig
  • Spännande uppdrag med bra förmåner och stabila anställningsvillkor
  • Möjligheter till kompetensutveckling och personlig tillväxt
  • Uppdrag som fokuserar på nyutveckling och högteknologiska lösningar
  • Fast marknadsmässig månadslön och pension
  • Förmåner såsom arbetstidsförkortning och generöst friskvårdsbidrag
Det här gör du hos oss
  • Utveckling av mjukvara från maskinvarunivå till applikationsutveckling i C/C++ i framför allt Linuxmiljöer men även andra miljöer
  • Produktutveckling i alla faser, inklusive systemering, arkitektur, design, implementation och verifiering och test
  • Arbete med produkter såsom mobiltelefonisystem, radarsystem för fordon och ledningssystem för militär samordning
Ditt team och arbetsplats

Du kommer ingå i ett team som tillsammans tar sig an uppdragen och levererar värde till våra kunder. Teamet planerar själva sitt arbete och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar ni tillsammans rätt roll för dig i teamet. Arbetet sker antingen på vårt kontor i Alvik eller i våra kunders lokaler i Storstockholm med möjlighet till viss remotearbete.

Mer om dig

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling och C/C++. Det är positivt om du tidigare arbete inom teknikbranschen eller motsvarande stora organisationer. Du har ett stort tekniskt intresse och förutom C++ kunskap av Python, Git eller andra version hanteringssytem, Docker och testdriven design.
Du kommer att ingå i ett team som arbetar antingen på vårt kontor i Alvik eller i våra kunders lokaler i Storstockholm, med möjlighet till viss remotearbete.

Om du är ansvarstagande, trivs i ett samarbetsinriktat team och vill vara en del av Combitechs framgångsresa, ser vi fram emot din ansökan!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Combitech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1982 har Combitech lett och påskyndat utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi bidrar till samhället genom att möjliggöra att industrier, samhällen och det totala försvarssystemet kan stå emot morgondagens utmaningar. Tekniken förändrar världen snabbt, gör livet enklare men även mer komplicerat. Det krävs att vi alla möter och driver förändringar framåt. Med tekniken, digitalisering och samarbeten över sektorer är vi övertygade om att vi kan bidra till globala utmaningar som klimatförändring, åldrande befolkning och ett säkert samhälle. Vi lovar att vara ett steg före i strävan efter en hållbar framtid. För oss är motståndskraft mer än det traditionella försvarssystemet. Det handlar om hållbar teknikutveckling, säkra integriteten för data och att skapa ett totalförsvarssamarbete för att skydda samhällets viktigaste tillgångar. Motståndskraft handlar också om att utveckla smarta och motståndskraftiga industrier och affärsmodeller. Vårt kärnområde handlar om att överföra kunskap och erfarenhet mellan sektorer som värnar om allas rätt att känna sig trygga och säkra