Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Cybersäkerhetsspecialist hos Combitech, Stockholm

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Combitech Stockholm söker en driven Cybersäkerhetsspecialist med fokus på IT-säkerhet i produkter och system i en uppkopplad värld

Som cybersäkerhetsspecialist hos Combitech i Stockholm bidrar du till att säkerställa säkerheten i våra kunders IT-miljöer och arbeta med intressanta och komplexa produkter, ofta i försvarsrelaterade system. Här får du möjligheten att arbeta i en kultur präglad av högt i tak, hjälpsamhet och en stark passion för säkerhet och integritet!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig spännande uppdrag - tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. För oss är kompetensutveckling en självklar del av jobbet och förutom att din personliga utveckling är i fokus erbjuder vi dig:
  • Uppdrag som har fokus på IT-säkerhet i produkter och system i en uppkopplad värld.
  • Fast marknadsmässig månadslön och pension - oavsett hur din beläggning för tillfället ser ut.
  • Förmåner såsom arbetstidsförkortning, generöst friskvårdsbidrag och inställningen att ett hållbart livspussel samt trygghet hjälper dig att växa och utvecklas både som människa och konsult.
  • Varierande uppdrag hos olika typer av kunder
Det här gör du hos oss

Som Cybersäkerhetsspecialist hos Combitech har du en varierad vardag och arbetar med att säkerställa säkerheten i våra kunders IT-miljöer och arbeta med intressanta och komplexa produkter, ofta i försvarsrelaterade system. IT-miljöerna kan vara lokala eller som molntjänster.
I rollen kan du komma att:
  • Genomföra riskbedömningar och sårbarhetsanalyser.
  • Utforma, implementera och upprätthålla säkerhetspolicys samt tolka lagar och branschstandarder.
  • Implementera och underhålla säkerhetsåtgärder.
  • Designa och implementera säker arkitektur för produkter och system.
  • Granska säkerheten i produkter och system.
Utöver det håller du dig uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingen inom cybersäkerhet samt bidra till kunskapsspridning inom teamet och organisationen.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att vara en del av vårt dedikerade Cyber Security-team bestående av erfarna och passionerade specialister inom cybersäkerhetsområdet. Arbetsplatsen är i Stockholm med möjlighet till distansarbete vid behov. Vi tror på samarbete och stöttning och ser till att du alltid har tillgång till den kunskap och det stöd du behöver för att lyckas.

Mer om dig

Vi ser fram emot att välkomna dig med en omfattande erfarenhet inom IT- och informationssäkerhet och har erfarenhet av nätverkssäkerhet, IAM/PKI och säkerhet i utvecklingsmiljöer till vårt team. Vidare är det positivt om du har relevant vidareutbildning såsom CISA, CISM, eller CISSP och kunskap om ramverk som KSF, CMMC, CIS, Common Criteria och liknande. Framför allt är du intresserad av teknik och IT-säkerhet och gillar att bidra och stötta andra i det med dina kunskaper.

Om försvarssekretess:
Då tjänsten kan komma att innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll och är svensk medborgare.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Combitech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1982 har Combitech lett och påskyndat utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi bidrar till samhället genom att möjliggöra att industrier, samhällen och det totala försvarssystemet kan stå emot morgondagens utmaningar. Tekniken förändrar världen snabbt, gör livet enklare men även mer komplicerat. Det krävs att vi alla möter och driver förändringar framåt. Med tekniken, digitalisering och samarbeten över sektorer är vi övertygade om att vi kan bidra till globala utmaningar som klimatförändring, åldrande befolkning och ett säkert samhälle. Vi lovar att vara ett steg före i strävan efter en hållbar framtid. För oss är motståndskraft mer än det traditionella försvarssystemet. Det handlar om hållbar teknikutveckling, säkra integriteten för data och att skapa ett totalförsvarssamarbete för att skydda samhällets viktigaste tillgångar. Motståndskraft handlar också om att utveckla smarta och motståndskraftiga industrier och affärsmodeller. Vårt kärnområde handlar om att överföra kunskap och erfarenhet mellan sektorer som värnar om allas rätt att känna sig trygga och säkra.