Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Tech Lead till CIKO

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du erfaren av att leda tekniska projekt? Känner du dig hemma i att navigera genom komplexa tekniska utmaningar och har ledarskapserfarenhet? I så fall kan denna position vara nästa steg för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos CIKO.

Om företaget

Välkommen till CIKO, den ledande omställningsorganisationen för Fremias anslutna arbetsgivare och deras medarbetare. Vi stödjer medarbetare från olika sektorer, inklusive fastighet, städ, personlig assistans, vård, omsorg, handel och förskolor, i deras strävan att hitta meningsfulla platser på arbetsmarknaden.

I en ständigt föränderlig arbetsmarknad skapar och möjliggör CIKO möjligheter. Med expertis, engagemang och skräddarsydda lösningar öppnar vi dörrar för uppsagda medarbetare och de som söker nya vägar. Årligen stöttar vårt team på 20 dedikerade individer hundratals medarbetare mot nya karriärer eller studier. Vi kallar det för omställning med engagemang.

På CIKO blir du en del av en samhällsnyttig organisation med en avgörande roll på den svenska arbetsmarknaden. Vi erbjuder inte bara goda anställningsvillkor och förmåner utan också en arbetsmiljö präglad av frihet under ansvar.

Gör skillnad med oss på CIKO - där omställning möter engagemang!

Läs mer om CIKO här: https://ciko.se/

Arbetsuppgifter

Som Tech Lead kommer du att spela en avgörande roll genom att leda tekniska projekt och initiativ med sikte på att driva CIKOs tekniska framsteg framåt. Din expertis i utvecklingsspråk som C# och SQL, kombinerat med din förmåga att navigera genom komplexa tekniska utmaningar, kommer att vara viktig. Du förväntas vara en aktiv deltagare i utvecklingen, både operativt och strategiskt, och utnyttja din erfarenhet för att utveckla och optimera deras CRM-plattform, inklusive dess databas och tillhörande webbapplikationer.

Din roll innefattar även att vara mentor och coach för dina tekniska kollegor och bidrar till deras professionella utveckling och säkerställer en hög nivå av expertis inom teamet. Du kommer att vara ansvarig för att definiera tekniska arkitekturer och fatta designbeslut som stödjer CIKOs långsiktiga vision. Kvalitet är av yttersta vikt, och du kommer att säkerställa att kod håller högsta standard och överensstämmer med branschstandarder samt bästa praxis.

Sammanfattning av primära arbetsuppgifter

* Ledning och styrning av tekniska projekt och initiativ

* Utveckling och optimering av CRM-systemet och tillhörande teknologier

* Mentorering och coachning av teknisk personal

* Definition och implementering av tekniska arkitekturer och designbeslut

* Säkerställande av högkvalitativ kod och systemprestanda

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av C# och SQL

* Kunskap om moderna ramverk och bibliotek för webbutveckling

* Förmåga att designa och implementera skalbara och robusta system

* Erfarenhet av databasdesign och optimering

* Bekväm med versionshanteringssystem som Git

* Meriterande att ha arbetat med CRM system

* Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi söker dig med starka ledarskapskvaliteter, som är proaktiv och motiverande. Du är en teamspelare som värdesätter positiva relationer och är bra på att samarbeta. Med din analytiska förmåga hanterar du enkelt komplexa problem. Du är flexibel och anpassningsbar, ivrig att ta dig an nya teknologier och förändringar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, kontoret ligger på Västmannagatan 4, nära Norra Bantorget
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.