Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Space Planner till Rusta

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en analytisk och driven person med förmåga att arbeta ur ett affärsanalytiskt och lösningsorienterat perspektiv? Är du därtill passionerad för detaljhandel och vill vara med och bidra till att maximera försäljningen? I rollen som Space Planner erbjuds du möjligheten att bli en värdefull del av Rustas team och göra verklig skillnad i en spännande och dynamisk arbetsmiljö!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten av augusti som varar till årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Rusta AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Rusta är ett av de ledande företagen inom detaljhandeln. De erbjuder hem - och fritidsprodukter till över ca 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas framgångssaga bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Affärsmodellen är starkt genomlysande i företagets kultur. Det baseras på enkelhet, mod, engagemang och gemenskap, de värderingarna speglas och stärks genom varje medarbetare. Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på sina produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle. Rusta har idag över 3500 anställda med huvudkontor i Upplands Väsby.

Genom att företaget är i ständig och snabb förändring kan Rusta erbjuda sina anställda en spännande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som Space Planner på Rusta erbjuds du en bred roll inom Space där du får kombinera analys med affärsmässighet. Du ansvarar för ett antal egna varuområden och tillsammans med dina sju kollegor i space-teamet ansvarar ni för optimeringen av butiksytor för att bidra till ökad försäljning. Genom noggranna analyser av försäljning, sortimen, lönsamhet och kunskap om köpbeteende skapar du planogram som bidrar till effektiva butiksytor och rätt inköpsvolymer. I rollen har du flertalet interna kontaktytor, däribland inköp, marknad, kundsupport och Supply.

Ett urval av arbetsuppgifter är:
* Bygga och utveckla planogram i verktyget Spaceman
* Analysera, utvärdera och följa upp resultat och försäljningsdata
* Med hjälp av försäljningsanalyser ta fram förslag på placering av sortimentet
*Testbygga lösningar i praktiken i Rustas provbutik och i varuhus

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av en roll inom Space planning, alternativt erfarenhet av en annan liknande roll där du arbetat analytiskt exempelvis inom inköp
* God dator- och systemvana samt goda kunskaper inom Officepaketet, i synnerhet Excel
* Talar och skriver obehindrat på svenska samt mycket goda kunskaper i engelska
* Meriterande med erfarenhet av Nielsens verktyg Spaceman

För att trivas i rollen är du analytisk lagd och trivs med att arbeta datadrivet. Vidare tycker du om att praktiskt testa och konstruera lösningar samtidigt som du ser till att de planerade lösningarna på planogrammen fungerar i verkligheten. Du har en god problemlösningsförmåga och är lösningsorienterad. Därtill är du en entusiastisk, driven och nyfiken person som har en stark vilja att utvecklas. I rollen arbetar du med flera olika kontaktytor och intressenter, det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs i sociala situationer. Vidare besitter du en god förmåga att ta initiativ och har en inre drivkraft och uppskattar en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Slutligen har du en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Övrig information

Start: Mitten av augusti
Plats: Bredden, Upplands Väsby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.