Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till VIMAB

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba i en kundnära roll? Som servicetekniker hos VIMAB får du ta stort eget ansvar att driva ditt arbete framåt i en organisation som gärna ser sina medarbetare utvecklas. Om du dessutom trivs i en omväxlande arbetsmiljö bör du söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos VIMAB.

Om företaget

VIMAB AB:s verksamhet bedrivs på fem orter i Sverige med huvudkontoret i Motala. Deras huvudsakliga verksamhet består av att reparera och underhålla ventiler ute hos kunderna och i egna lokaler. Dessutom är VIMAB mer än bara ventilservice. De arbetar med att ta hela ansvaret för att ventilerna fungerar - oavsett fabrikat och ventiltyp - och utvecklar lösningar som de sedan skräddarsyr efter specifika behov.

VIMABS medarbetare är skickliga hantverkare och de är snabba och serviceinriktade. Hos VIMAB finns en utbredd teamkänsla, omtänksamhet och pålitlighet är något av ett signum.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos VIMAB är din huvudsakliga arbetsuppgift service av ventiler, både ute på fält hos kunder och i VIMABs egna verkstad i Bromma, Stockholm. Uppdragen finns inom alla deras verksamhetsområden och omfattar huvudsakligen närregionen, men till viss del även utanför. Tillsammans med avdelningschef och kund deltar du i planeringen av dina uppdrag och ansvarar sedan för att de genomförs enligt lagar och förordningar samt efter kundens önskemål.

Du får en god introduktion till arbetet där du initialt går med dina kollegor och sedan börjar med mindre avancerade uppdrag i syfte att lära dig. Det kan förekomma resor i tjänsten som innebär övernattningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av praktiskt arbete inom relevant område, förvärvat via arbete eller hobby
* Tekniskt intresse
* Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
* B-körkort
* Tidigare erfarenhet som mekaniker eller tekniker är meriterande
* Utbildningen heta arbeten samt truck- och traverskort är meriterande

Du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du ser värdet av att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. I rollen som servicetekniker har du mycket kontakt med kunder, vilket ställer krav på att du agerar professionellt och vågar ta ett första steg till ett samtal. Du har därtill god kommunikativ förmåga och känner dig avslappnad i sociala situationer. Slutligen ser vi att du trivs i en dynamisk roll där det ofta sker förändringar i arbetet som du behöver förhålla dig till.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.