Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Senior Servicetekniker

Ansök nu
Vi söker nu en Senior Servicetekniker till ett spännande uppdrag hos Dafo Vehicle Fire Protection

Arbetsbeskrivning:
Som Senior Servicetekniker hos Dafo kommer du att spela en nyckelroll i deras team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Felsökning och Reparation: Du kommer att ansvara för att lösa mekaniska och elektriska tekniska problem på plats hos våra kunder. Detta kräver att du snabbt och effektivt kan diagnostisera och åtgärda problem för att säkerställa att systemen fungerar optimalt.
  • Installationer: Du kommer också att utföra installationer av våra brandskyddssystem på olika kundanläggningar, från mindre uppdrag till storskaliga projekt där du arbetar tillsammans med kollegor.
  • Resor: Rollen kräver en viss mängd resande. Detta ger dig möjligheten att arbeta i varierande miljöer och interagera med kunder i olika sammanhang.
Kvalifikationer:
  • Erfarenhet: Vi söker någon med gedigen erfarenhet inom mekanik och elteknik, samt ett starkt intresse för att arbeta med maskiner och tekniska system.
  • Körkort: Ett giltigt B-körkort är ett krav.
  • Administrativa Färdigheter: Erfarenhet av att arbeta med datorer och dokumentation är viktigt, eftersom en del av arbetet innebär att hålla noggranna register på plats.
  • Språkkunskaper: Flytande svenska och engelska är nödvändigt, eftersom rollen innebär kommunikation med kunder och kollegor internationellt.
Personliga Egenskaper:
  • Noggrann och Ansvarsfull: Vi värdesätter någon som är noggrann i sitt arbete, serviceinriktad och tar stort ansvar för att leverera resultat av hög kvalitet.
  • Lösningsorienterad och Självgående: Du bör vara en proaktiv person som tycker om utmaningar, arbetar självständigt och kan tänka kreativt för att lösa problem som kan uppstå under arbetets gång.
För denna rekrytering samarbetar Dafo Vehicle Fire Protection med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elliot Sahlstrand på Elliot.Sahlstrand@kraftsam.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dafo Vehicle Fire Protection är ett ledande företag inom brandskyddslösningar för fordon, med en rik historia som sträcker sig ända tillbaka till 1919. Som en av pionjärerna inom området började Dafo redan 1976 att utveckla integrerade brandskyddssystem för fordon. Idag erbjuder företaget tre huvudsakliga tjänsteområden: integration av brandsläckningssystem i OEM-produktionslinjer, retrofit-installationer hos kunder samt löpande service och underhåll. Med flera dotterbolag och distributörer världen över är Dafo en global ledare som är engagerad i att erbjuda de bästa lösningarna till sina kunder.