Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Executives till House of Control

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du en arbetsplats där din erfarenhet som säljare värderas högt och där du kan växa inom ett ledande SaaS-bolag? House of Control skapar framgång genom att digitalisera affärsprocesser och effektivisera verksamheter. Här blir du en del av ett positivt team med högt engagemang!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos House of Control.

Om företaget

House of Control, som är en del av Visma, är en ledande leverantör av molnbaserade programvarulösningar för avtalshantering och leasingavtal (IFRS 16 rapportering). Deras tjänster är utformade för att effektivisera hanteringen av avtal och ekonomiska processer för organisationer. Företaget är dedikerat till en kultur av högprestation och värderar öppenhet och värme högt.

Med ett engagerat team på 83 anställda i Sverige, Norge och Danmark samt en imponerande kundbas på över 3000 kunder i Norden och användare i över 60 länder, levererar de SaaS-lösningar som ger kunder fullständig kontroll över sina avtal. Genom att integrera avtalen med företagets ansvariga och övervaka betalningsplaner och viktiga händelser, strävar de alltid efter att upprätthålla starka och öppna relationer både internt och externt.

Arbetsuppgifter

Som Sales Executive på House of Control är din huvuduppgift att driva relationsbaserad försäljning till företagskunder inom olika branscher. Du styr hela säljprocessen från det första mötet till att avtalet är klart, med stöd från Sales Development Representatives, som fokuserar på att prospektera och boka in det första mötet som du tar med kunden.

I din roll arbetar du med flera säljprocesser parallellt. Genom att interagera med flertal intressenter hos kunden, strävar du efter att förstå deras specifika utmaningar och erbjuder skräddarsydda lösningar som matchar deras behov. Du bemöter frågor och hanterar invändningar, förhandlar villkor, och utarbetar offerter för att avsluta avtal. Rollen ger dig stor frihet och självständighet att driva processerna framåt, samtidigt som du samarbetar tätt med kollegor, särskilt från IT-teamet, för att utveckla och presentera de mest effektiva lösningarna. När avtalet är signerat, ansvarar du för att överlämna kunden till Customer Success-teamet. Du säkerställer en smidig övergång genom en grundlig och noggrann överlämning, vilket bidrar till en fortsatt positiv kundupplevelse och långsiktiga kundrelationer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Omfattande erfarenhet inom B2B-försäljning och van vid att ansvara för långsiktiga säljcyklar
* Utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska
* God systemvana och kunskap i CRM
* Erfarenhet av finansiella lösningar är meriterande

För att passa i rollen som Sales Executive hos House of Control ser vi att du är en serviceinriktad och social person trivs med många kontaktytor. Du har en stark drivkraft och motivation inifrån med en tävlingsinriktad attityd för att uppnå dina mål och resultat. Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill.I rollen arbetar du tätt ihop med andra team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information

Start: Enligt överensekommelse
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.