Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Tysktalande Sales Team Lead till NOSA

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för försäljning och ledarskap och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Om du är några år in i din säljkarriär och vill ta nästa steg så är den här rollen för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NoseOption AB.

Om företaget

NoseOption AB, eller NOSA, är ett medicintekniskt bolag som via koncernmodern Nosa Plugs AB är noterat på Nasdaq Stockholm First North. Bolaget är baserat i Stockholm och är en världsledande leverantör av intranasala andningsprodukter. Med visionen att förbättra andningsupplevelsen för alla, erbjuder NOSA en produktportfolio bestående av luktskydd, näsfilter mot allergener samt nässkydd som reducerar virus och bakterier.

NOSA är ett framfotat bolag som består av ett litet, sammansvetsat team som brinner för innovativ utveckling och framgång av företaget. Idag har bolaget åtta anställda. Organisationen är flexibel och kreativ, med stort fokus på att göra vardagen enklare genom smarta, innovativa lösningar. 2017 lanserades bolagets första produkt och sedan dess har sortimentet utökats successivt. Företaget växer snabbt på den europeiska marknaden och har ambitionen att fortsätta växa globalt och förstärka produktportföljen ytterligare.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Team Lead jobbar du huvudsakligen operativt med försäljning mot distributörer och slutkunder inom hälso- och sjukvårdsmarknaden, samt mot apotek i Europa. Du identifierar och hittar nya kunder, samt utvecklar långsiktiga relationer med befintliga kunder. I den här tjänsten ingår det resor till tysktalande länder regelbundet för att skapa och utveckla goda relationer med dina kunder.
Du ha ett teamansvar för den övriga säljorganisationen som består av 3 personer. I rollen som ledare stöttar du i säljprocessen, sätter upp försäljningsmål och följer upp KPI:er. Du har ett tätt samarbete med ansvariga för Supply Chain, E-Commerce samt CFO och du rapporterar direkt till CEO.

* Bidra till NOSA:s fortsatta tillväxtresa genom att identifiera nya affärsmöjligheter samt underhålla och utveckla befintliga samarbeten
* Driva och utföra förbättringsarbete med ambitionen att öka försäljningen
* Planera, leda, och utveckla företagets säljorganisation
* Stötta i utvecklingen av bolagets försäljningsstrategi

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning
* Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom försäljning
* Tyska, engelska och svenska obehindrat i tal och skrift
* Ett genuint intresse av försäljning och ledarskap

Vi tror att du som söker är en person som drivs av resultat, engagemang och har ett brinnande intresse för försäljning. Rollen har många kontaktytor, både externt och internt, varför en god kommunikativ- och samarbetsförmåga är av stor vikt. Du trivs bra i sociala situationer och räds inte för att prata med kunder. Vi ser att du har förmågan att på ett målinriktat sätt driva försäljningen framåt. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete. Då bolaget är inne i en tillväxtfas ser vi att du är flexibel och trivs med att arbeta i ett föränderligt och prestigelöst arbetsklimat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.