Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektkoordinator till Dagab

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av att arbeta i en koordinerande roll och trivs med att hantera administrativa uppgifter? Är du van vid att ha kontakt med leverantörer och att driva processer framåt? Här erbjuds du en viktig roll där du hjälper till att säkerställa att Dagabs produkter följer den nya EU-förordningen kring avskogning och bidrar till Axfoods hållbarhetsarbete.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också produkter under egna varumärken såsom,Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

Arbetsuppgifter

I rollen som projektkoordinator ansvarar du för att säkerställa att Dagabs artiklar uppfyller kraven enligt den nya EU-förordningen kring avskogning. Detta innebär att varje omfattad artikel inte får ha bidragit till avskogning och att produkterna följer gällande lagstiftning i produktionslandet. Du arbetar för att utveckla och implementera förklaringar om tillbörlig aktsamhet för de artiklar som omfattas av förordningen. Produkter som placeras på marknaden efter den 30 december 2024 måste uppfylla dessa krav för att få säljas inom EU. Vidare ansvarar du för att koordinera arbetet med att identifiera vilka artiklar som omfattas av den nya avskogningsförordningen, och att upprätthålla kontakten med leverantörer. Du säkerställer att de befintliga informationsflödena och processerna inom Dagab fungerar effektivt och bidrar med förklaringar om tillbörlig aktsamhet inom relevanta kategoriområden. Dessutom deltar du aktivt i Axfoods projekt för implementeringen av Avskogningsförordningen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, IT eller som ingenjör
* Erfarenhet av att arbeta i projekt
* Flytande i tal och skrift i svenska och engelska * God systemvana och goda kunskaper i Excel
* Erfarenhet av att arbeta med produktutveckling, inköp eller kategoriarbete är det meriterande
* Erfarenhet av att tolka och implementera lagstiftning är meriterande

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmågan att arbeta lösningsfokuserat. Då du har många kontaktytor i det dagliga arbetet trivs du i samarbete med andra och har en god kommunikativ förmåga. Vidare förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.