Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Processoperatör / Maskinoperatör till Rolling Optics

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet inom området och vill fortsätta din karriär i en roll som processoperatör? Vill du tillhöra ett framåtlutat bolag med ett engagerat team där du får vara med och påverka? Rolling Optics söker för närvarande en nyfiken och lösningsorienterad processoperatör till sitt team i Solna

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Rolling Optics.

Om företaget

Rolling Optics är ett innovativt teknikföretag som sedan 2005 utvecklar och producerar mikro-optiska 3D-filmer för säkra förpackningslösningar, dokument och sedlar. Företaget utvecklar och producerar patenterade produkter som säljs till olika kunder globalt. Företaget har för tillfället 17 anställda inom design, utveckling, produktion och försäljning.

Arbetsuppgifter

I rollen som processoperatör kommer du att ansvara för drift, övervakning och underhåll av Rolling Optics tillverkningsprocesser för att säkerställa att de uppfyller högt ställda kvalitetskrav. Du ingår i produktionsteamet och säkerställer att produktionsmålen uppfylls och att produkter produceras effektivt, säkert och med minimalt avfall. Du arbetar heltid med att producera enligt beställning, utföra utvecklingstester, genomföra service och underhåll på produktionsutrustning samt förbereda tillverkat material för leverans. Du ges goda möjligheter till självständigt arbete samt förutsättningar att utvecklas inom företaget.

Viktiga ansvarsområden:
* Driva, övervaka och underhålla tillverkningsprocesser, inklusive utrustning och instrumentering, för att säkerställa att de uppfyller kvalitets- och produktionsstandarder.
* Följ standardrutiner (SOP) och arbetsinstruktioner för att säkerställa att processerna utförs korrekt.
* Genomföra kvalitetskontroller och inspektioner för att säkerställa att produkterna uppfyller specifikationerna.
* Felsöka och lösa eventuella problem som uppstår under produktionen, till exempel utrustningsfel eller avvikelser från SOP.
* Upprätthålla noggranna produktionsregister och loggar.
* Följ säkerhets-, hälso- och miljöbestämmelser och riktlinjer.
* Delta i utvecklingsmoment kopplade till produkt- och processutveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot processteknik eller motsvarande erfarenhet från tillverkningsindustrin
* Starkt meriterande med erfarenhet som processoperatör i tillverkningsmiljö, särskilt Roll-To-Roll-tillverkning med inriktning mot tryck eller konvertering.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* God datorvana
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa. Som person är du nyfiken och bidrar med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker. Därtill har du ett lösningsorienterat förhållningssätt där du ser möjligheter snarare än hinder. Slutligen tror vi att du är noggrann och grundlig i ditt arbete och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information

Start: Augusti 2024 eller enligt överenskommelse
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Som utgångspunkt är arbetstiden förlagd under dagtid, under 2025 kommer de övergå till en fördelning mellan dags- och kvällsskift med veckovis rullande schema.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.