Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Lageransvarig till Informationsteknik

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en kommunikativ person med tidigare erfarenhet av lagerarbete och lockas av en roll med mycket ansvar? Vill du utvecklas i ditt arbete samt bidra till att hitta nya och effektiva arbetssätt? Nu finns möjligheten att göra just detta hos Informationsteknik som lageransvarig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. Detta ger både dig och Informationsteknik en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Informationsteknik AB startades 1989 i Sverige och är nu efter drygt 30 år i branschen en rikstäckande teknikleverantör. Företaget finns på flera olika städer runt om i landet, Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå och Sandviken. Idag arbetar det totalt 120 medarbetare fördelade på de fem lokala kontoren. Detta ger Informationsteknik kapacitet att serva kunders behov över hela landet genom att ge kunden en optimalt skräddarsydd helhetslösning inom ljud, ljus och bild med den senaste tekniken.

Företagskulturen präglas av ett engagemang och starkt intresse för tekniska lösningar i kombination med att leverera god kundservice. Ledorden är ett öppet, ärligt, tydligt och inkluderande arbetsklimat där du håller vad du lovar och har kul på vägen.

Arbetsuppgifter

Som lageransvarig spelar du en central roll i att driva och effektivisera lagret hos Informationsteknik. I nära samarbete med projektledare, säljare och din kollega på lagret säkerställer du att kundernas behov och önskemål tillgodoses på bästa möjliga sätt. Dina ansvarsområden omfattar hantering av bokningar systemet Easyjob där du söker och verifierar information om utrustning och resurser. Du planerar och koordinerar inför leveranser, schemalägger arbetsuppgifter och personal. Det innebär även att du är delaktig i att packa och ta emot utrustning samt att säkerställa att lagrets dagliga drift fungerar smidigt.

I rollen som lageransvarig är det även din uppgift att organisera och strukturera upp lagret. Det innebär att du ansvarar för att lagret alltid är i ordning och att utrustningen är lättillgänglig för både interna och externa behov. Slutligen ansvarar du också för kvalitetssäkring av utrustningen genom tester och underhåll, samt för att implementera och förbättra nya system och arbetsmetoder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetserfarenhet inom lagerarbete
* God data- och systemvana
* Mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
* Meriterande med arbetserfarenhet inom branschen
* Avslutad gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande
* Meriterande med C-körkort samt motviktstruckkort

Att vara en central del av lagerverksamheten på Informationsteknik innebär att arbeta i en dynamisk och servicecentrerad miljö där effektivitet, noggrannhet och samarbete värderas högt. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående i dina arbetsuppgifter. Till denna roll söker vi dig som är driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Du har sinne för ordning, är engagerad och värdesätter att arbeta utefter de rutiner som finns på lagret. Slutligen har du en vilja att vara med och forma, utveckla och förbättra företagets lagerfunktion och därmed bidra till Informationsteknik fortsatta framgång och utveckling.

Övrig information

Start: Augusti
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.