Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studerande lagermedarbetare till Synsam

Publiceringsdatum
09 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

För dig som studerar och är intresserad av möjligheten att vid sidan av dina studier arbeta på timmar vid behov på lagret hos Europas ledande aktör inom optikbranschen finns nu möjligheten att söka tjänsten med lagermedarbetare på Synsam. Arbetsuppgifterna består av enklare orderplock av glasögon och linser. Vi ser fram emot din ansökan!Om tjänsten

Sedan 2015 har denna aktör inom optikbranschen genomfört en transformation av hela sitt erbjudande och har med en hög grad av digitalisering och andra innovativa koncept drivit en tillväxt som är bland de högsta i Europa. Deras kunder är alltid i fokus och de har ett tydligt integrerat hållbarhetsperspektiv genom hela sin värdekedja. Företaget korades till Sveriges mest hållbara optiker i Sustainable Brand Index 2019 och 2020. Vi söker nu flertalet studerade lagermedarbetare som är intresserade av att ingå in en studentpool som kommer att ringas in vid behov.
Du kommer bli en del av ett engagerat och välkomnande team som uppskattar gott samarbete, samt stöd och hjälp i det löpande lagerarbetet vid perioder av hög arbetsbelastning. Vi kan i dagsläget inte förutspå frekvensen av arbetspassen och du förväntas därför vara flexibel och samarbetsvillig för att både trivas och passa i teamet då behov ibland kan komma att dyka upp med kort framförhållning. För att kvalificera för denna roll förväntas du tydligt skriva i ditt CV att du är studerande idag och kommer vara det minst 1,5 år framåt. I rollen som studerande lagermedarbetare kommer du bli en viktig del av teamet för att säkerställa att ordrar skickas iväg i tid till kunder.

Detta kommer du bidra till genom att arbeta med:

 • Plockning
 • Packning av linser och glasögon
 • Administration kopplad till lagerverksamheten

För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att följa denna länk och trycka på "Till e-tjänst för registerutdrag" ansöka om "Kontroll av egna uppgifter". Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande.Kvalifikationer
 • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har minst 1,5 år kvar av studierna
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
 • Har utifrån studierna möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan (främst måndagar och tisdagar). Då vi inte vet frekvensen av passen ännu kan det komma att bli mer eller mindre i perioder.
  Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter på lager tidigare.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Glad och positiv
 • Noggrann
 • Anpassningsbar och flexibel
 • Driven och engagerad

Vi tror att du både kommer trivas- och passa i rollen om du har förmågan att planera dina studier på ett sådant sätt att du kan agera flexibelt vid plötsliga behov.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Genomför testerna HÄR efter du skickat in din ansökan.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se