Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior konfigurations- och logistiktekniker

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du i början av din karriär och har ett starkt IT-intresse? Vill du bygga en karriär inom IT på ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter såväl i din roll som på företaget? Itm8 söker nu en junior konfigurations- och logistiktekniker till kontoret i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Itm8 har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Itm8 en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Itm8 är ett globalt IT-företag och finns idag representerade i 4 länder; Danmark, Sverige, Tjeckien och Filippinerna. De är en innovativ och rådgivande IT-leverantör av de främsta applikations- och molnintegratörerna och erbjuder kundlösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav. Företaget har specialiserat sig på att lösa kundens behov av produkter, tekniskt stöd och tjänster inom IT med fokus på molntjänster och molntjänstanalys.

Itm8 är nu i behov av en junior konfigurations- och logistiktekniker till kontoret i Stockholm. Tillsammans blir du en del av ett team på 5 medarbetare och sitter centralt i fina lokaler i Bromma.

Arbetsuppgifter

I rollen som konfigurations- och logistiktekniker arbetar du i ett team som har hand om konfiguration och logistik. En viktig del i dessa samarbeten är att kunna leverera fysiska produkter så som datorer, servrar och tillbehör till kunderna. Du kommer att få med dig mycket kunskap och ha en mentor som stöttar dig i ditt arbete. På avdelningen hanteras återbruk av lager vilket innebär att en hårdvara återställs för att kunna användas igen. I rollen ingår många praktiska moment som till exempel installationer av operativsystem och montering av datorkomponenter. Du kommer även ha ett stort logistiskt ansvar med hantering av in- och utleveranser.

* Installera datorer
* Logistik / hantera in- och utleveranser
* Montering av datorkomponenter
* Återbruk och lager

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik
* Minst ett års arbetserfarenhet, meriterande att ha arbetat i liknande roll
* IT-intresse
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att trivas i rollen är du ansvarsfull, strukturerad och har lätt för att följa instruktioner. Du är serviceminded och ser till att utföra ditt arbete noggrant, alltid med en positiv attityd för att ge kunden den bästa möjliga servicen. Du arbetar självgående och strukturerat och är van vid att arbeta under tidspress. För att lyckas i rollen är du positiv och genuint intresserad av att lära dig mer inom området samt har rätt driv och inställning.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.