Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT Support till Axfood IT

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av att arbeta på en av Axfoods butikskedjor och vill utvecklas inom IT? Hos Axfood IT får du chansen att utvecklas och utmanas i en IT-support på ett av Nordens största bolag inom dagligvaruhandeln.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varav tills minst 2024-12-31. Du förväntas arbeta heltid på Axfoods kontor under sommaren mellan veckorna 24-32.

Om företaget

Axfood är en av Nordens största aktörer inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av ca 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken och som ständigt utmanar för att ligga i framkant gällande digitalisering för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-support på Axfood IT ger du support till företagets butiker, lager och kontor i IT-relaterade frågor rörande användar- och behörighetsärenden. Du ansvarar för inkommande ärenden, som primärt inkommer via mail och som därefter reggas i ärendehanteringssystemet. Du arbetar dessutom till stor del med telefon och stöttar såväl medarbetare som användare. Till största del är det ärenden och frågor rörande Office 365, Windows, Active Directory och SAP.

I inledningen av din anställning får du en gedigen introduktion i system och arbetssätt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, gärna med teknisk/IT-inriktning
* Tidigare arbetslivserfarenhet från en av Axfoods butikskedjor
* IT-intresse
* Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

För att passa i denna roll tror vi att du har en god känsla för service och är van vid att hantera stressande situationer på ett lugnt och metodiskt sätt. Vidare är du noggrann och har ett sinne för detaljer. I rollen ger du support både genom telefon och mejl varav du som person känner dig trygg med att ta kontakt och kommunicera med nya människor. Därtill bör du trivas med att arbeta i grupp samt att lösa problem, både självständigt såväl som i grupp.

Övrig information

Start: Juni (v.24)
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.