Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Affärsområdesansvarig / IT-konsultchef till Viva Bemanning

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av IT-branschen och är på jakt efter utvecklingsmöjligheter? Har du därtill ett starkt affärstänk och drivs av att skapa långsiktiga relationer? Hos Viva Bemanning erbjuds du en utmanande roll där du snabbt blir en viktig del i organisationens fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Viva Bemanning.

Om företaget

Viva Bemanning startade som ett vårdbemanningsföretag 2019 och har på kort tid vuxit från att vara ett mindre företag till att vara verksamt inom hela Sverige och Norge. Viva är nu redo att bredda sig och har som mål att konkurrera med bolag som Manpower, Adecco och Randstad på sikt, vilket är ett naturligt steg i deras utveckling. Idag är de 51 medarbetare och finns i Enköping, Sundbyberg, Borås, Sundsvall och Oslo. Viva Bemanning tillsätter några av samhällets viktigaste positioner och gör skillnad på både individ-, organisations- och samhällsnivå. Deras medarbetare har en bred kompetens och flerårig erfarenhet inom rekrytering och bemanning samtidigt som de inte är rädda för att tänka om och tänka nytt. Internt rekryterar de medarbetare med olika bakgrund och utbildning, allt för att inte fastna i samma gamla hjulspår och kunna utveckla deras tjänster till just det som har saknats på marknaden - för både konsult och vårdgivare.

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos Viva Bemanning har du helhetsansvar över bemanningsaffären för deras nya affärsområde inom IT. I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen, från att identifiera behov till anställning. Du arbetar med såväl uppsökande av nya konsulter som relationsbyggande av befintliga, där du skapar tillväxt genom att rekrytera nya konsulter. I rollen arbetar du resultatorienterat med fokus på att regelbundet stärka och växa din konsultpool ute hos uppdragsgivare. Rollen kräver ett stort affärsfokus där du verkar för att skapa långsiktiga relationer med såväl kandidater som Vivas kunder. Du skapar förståelse för deras behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar. Därtill initierar och genomför du prospektering för att hitta nya potentiella kunder och du bokar samt deltar i möten för att presentera Vivas tjänster och skapa affärsrelationer.

Med tanke på rollens breda karaktär får du stor möjlighet att sätta din prägel på dina processer. Som konsultchef hos Viva erbjuds du stor möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag, med god tillväxt och höga mål. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst ett års arbetslivserfarenhet av en liknande roll som rekryterare, konsultchef, säljare med inriktning mot IT-konsulter
* Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
* Meriterande med B-körkort

För att lyckas i rollen är du målinriktad, har ett starkt affärsfokus och drivs av resultat. Som person är du också flexibel och prestigelös och trivs således i en dynamisk organisation med en vardag präglad av variation och högt tempo. Vidare arbetar du självständigt och har alltid kvalitén i fokus. I rollen har du flertalet kontaktytor vilket ställer stora krav på professionalism och kommunikationsförmåga. Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och har en förmåga att skapa förtroende hos andra personer i din omgivning. För att trivas i denna roll är det också viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att samarbeta med dina kollegor och bidra till en god stämning i teamet. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt Överenskommelse
Plats: Sundbyberg eller Enköping
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.