Hoppa till innehåll
Swedbank logotyp

Administratör sökes till Swedbank

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Team Customer Exit är en del av KYC Risk Management & Advisory, en enhet inom KYC Crime Prevention (KCP) och Financial Crime Prevention (FCP). FCP har i uppgift att säkerställa regelefterlevnad kopplat till kundkännedom, penningtvätt och finansiering av terrorism (KYC/AML/CTF) och andra kundrelaterade regelverk inom AFC.
Teamets arbetsuppgifter har och kommer att utökas med bl.a. beslutsfattande av exitärenden för både privat- och företagskunder, kontroll av utbetalningar av innestående medel, kontroll av medels ursprung vid lösen av uppsagda krediter och hantering av kundklagomål i vissa exitrelaterade ärenden. Nu rekryterar vi flera administratörer till vårt team!

I denna roll får du möjlighet att tillsammans med dina kollegor säkerställa att beslut om exit är väl avvägda och följer gällande lagstiftning och villkor. Du kommer att arbeta för att skapa en gemensam förståelse inom teamet för hållbara grunder för exit. Genom enhetlig och tydlig återkoppling till FCP:s KYC-team bidrar du till att utveckla och förbättra kvaliteten av våra beslut. Dessutom ger du löpande stöd ad hoc till enhetens AML Advisory och andra involverade intressenter i exitrelaterade frågor. Din roll innebär även att hantera all administration kopplat till avslut av kundrelationer, vilket inkluderar att skapa och skräddarsy uppsägningsbrev, uppdatera och lagra information i bankens system samt utföra kontroller, föra statistik och skapa rapporter.


För att lyckas i denna roll behöver du:
* Ett stort eget driv, hög integritet och arbetsmoral.
* En god förståelse för relevanta regelverk- AML/CTF.
* Vara en nyfiken, självgående och snabblärd person.
* Goda kunskaper inom Excel
* Ett angreppsätt till ärenden och utmaningar som är baserat på gällande regelverk samtidigt som du tar hänsyn till affären, bankens utbud av produkter och tjänster för privat- och/eller företagskunder.

Bli en del av vårt team och få möjligheten att vara med att fortsätta utveckla verksamheten och expandera vårt Exit-team! Inom vår verksamhet prioriterar vi samarbete, lösningsfokus och engagemang. Målsättningen är ett engagerat team som brinner för att stötta banken, våra medarbetare och kunder i samband med beslut om och utförande av exit. Genom att skapa en trygg och effektiv process bidrar vi till att säkerställa att banken har rätt kunder och en lönsam affär utan att göra avkall på kvalitet och kundkännedom.

Låter detta spännande, utmanande och roligt - sök!

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco med start omgående och pågår inledningsvis t.o.m. 23 november 2024. Arbetet sker i bankens lokaler.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Antonia Tiritidou på 010-173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, KYC Risk Management, Financial Crime Prevention, Stockholm, Banksektorn, Adecco


Swedbank logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.