Hoppa till innehåll
Brandsäkra logotyp

Kundtjänst- och Ekonomikoordinator till Brandsäkra!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en strukturerad och kundfokuserad person som brinner för att leverera förstklassig service? Har du erfarenhet inom kundservice och ekonomi och är intresserad av att utvecklas inom dessa områden? Då kan denna kombinerade roll på Brandsäkra vara något för dig! Brandsäkra är i en expansiv fas och du kommer in i ett spännande skede med goda utvecklingsmöjligheter för dig och bolaget. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Brandsäkras huvudkontor är beläget i Danderyd, Stockholm, och dit söker vi nu en kundtjänst - och ekonomikoordinator. Brandsäkra arbetar med att förebygga brand och deras vision är att ingen ska omkomma i bostadsbrand. På Brandsäkra utbildar de inom brandskydd, utför besiktningar samt installerar och underhåller brandskydd. Företaget består av ca 25 personer och du kommer att arbeta nära ditt team. Detta är en direktrekrytering där du kommer bli anställd direkt av Brandsäkra.

Om tjänsten
I denna kombinerade roll kommer du att arbeta både inom kundserviceavdelningen och ekonomiavdelningen. Du kommer att hantera inkommande frågor från kunder, från säljrelaterade ärenden till fakturafrågor. Din roll spänner brett, och du kommer att lära dig om brandskydd och olika typer av arbete inom området, för att kunna ge kunder bästa tänkbara service. Du kommer att stödja dina kollegor och bidra till teamets fortsatta utveckling.

Du kommer bland annat att:
 • Hantera inkommande frågor och upprätthålla god kundkontakt
 • Skapa faktureringsunderlag, hantera betalningspåminnelser och registrera inkommande fakturor
 • Ta fram KPIer och sköta enklare bokföring
 • Arbeta med med orderhantering
 • Säkerställa att material är påfyllt samt hantera leverantörsbeställningar
Du erbjuds
 • Variation i arbetsdagarna och möjlighet att utvecklas inom företaget
 • Ett arbetsklimat som värderar omtanke, respekt och långsiktighet både internt och externt
 • Tjänstepension, friskvård och företagsaktiviteter
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice och ekonomi, eller närliggande områden
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
 • Har goda datorkunskaper
Vi värderar högt dina personliga egenskaper och vi tror därför att du är:
 • Kommunikativ i både tal och skrift
 • Noggrann och strukturerad
 • Nyfiken med en god problemlösningsförmåga
Start: Augusti
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Ort: Stockholm, Danderyd
Kontakt: Louise Adrianzon
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Brandsäkra logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Brandsäkra är specialiserade på brandskydd i fastigheter. Deras affärsidé är att förebygga och förhindra brand. De besiktar, underhåller och installerar brandskydd. Bland kunderna återfinns fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. De är medlemmar i SVEBRA och Brandskyddsföreningen. Brandsäkra utsågs 2019, 2020 och 2021 till Gasell av Dagens Industri. 2020 fick Brandsäkra ta emot utmärkelsen Årets företagare av Företagarna.