Hoppa till innehåll
Atlas Copco logotyp

Trainee till Atlas Copco i Stockholm

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du få en raketstart på din karriär? Ta chansen att göra det som trainee hos Atlas Copco i Stockholm. Sök idag!

Har du en utbildning i industriell ekonomi och ett gediget intresse för IT? Är du kommunikativ, resultatorienterad och drivs du av utmaningar i strävan efter både personligen och professionell utveckling? Bra! Nu finns chansen till en individuellt anpassad trainee på världsledande Atlas Copco i Stockholm.

På Atlas Copco ges du möjligheten att få en raketstart på din karriär med en dedikerad mentor, spännande projekt och en möjlighet att nätverka på alla nivåer inom organisationen.

Efter programmets 12 månader finns det goda möjligheter att fortsätta karriären i en utvecklande roll såväl nationellt som internationellt. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att få en bred och övergripande inblick av flera delar inom Atlas Copco som kommer gynna ditt professionella nätverk. Du kommer bli utmanad och utvecklas både personligen och professionellt.
Eftersom Atlas Copco är ett globalt företag med cirka 40 000 anställda i mer än 70 länder kommer du att interagera med människor i alla kulturer och funktioner. Du kommer arbeta med människor från hela världen och få möjlighet att utveckla och fördjupa ditt intresse för IT.

Vi erbjuder dig:
  • Ett 12 månader långt internship som startar under Q3 2024 och är utformat för din personliga och professionella utveckling.
  • Möjlighet att bidra med din kunskap och innovation till företaget.
  • Besök på ett antal enheter inom koncernen
  • En chans att få första foten in i ett bolag med ett brett utbud av intressanta arbetsroller och många möjligheter att växa.
Dina arbetsuppgifter

I rollen får du följa managementteamet och arbeta nära Atlas Copco IT:s ledning med en dedikerad mentor. Här får du möjlighet att driva och delta i affärskritiska projekt som är viktiga för Atlas Copcos affär och organisation. På sikt finns det möjlighet att få driva egna projekt såväl regionalt som globalt.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer få chansen att verkligen lära känna Atlas Copco som bolag - inifrån och ut. Du kommer få vara delaktig i processarbeten, vara behjälplig controllers, sammanställa presentationer och mycket mer.

Värt att veta

Rollen är placerad i Nacka på Atlas Copco IT och du rapporterar direkt till Head of IT.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en utbildning inom industriell ekonomi eller motsvarande. Det är meriterande om du har en påbyggnad inom IT, tidigare systemvana och eller ett gediget IT-intresse.

Som person är du drivande och lätt för att samarbeta med andra. Du är resultatinriktad, ser möjligheter, vågar tänka i nya banor och kan hantera förändringar. Vidare är du flexibel och duktig på att bygga relationer.

Då du kommer arbeta i en internationell miljö med kunder över hela världen söker vi dig som är öppen och som trivs i en internationell miljö. Du behöver behärska engelska flytande i såväl tal som skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Atlas Copco logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital