Hoppa till innehåll
Elander Advokatbyrå logotyp

Engagerad Receptionist till Elander Advokatbyrå

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Emelie Baeckström
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

I tjänsten som Receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt och en viktig medarbetare i organisationen. Det är en bred tjänst där du bland annat ansvarar för:
  • Reception såväl som hantering av inkommande samtal och mail
  • Registrering och hantering av klientärenden i datasystemet
  • Planering och förberedelser inför möten och andra evenemang, internt som externt
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter för att underlätta och möjliggöra den dagliga verksamheten såsom posthantering osv
Rollen är placerad i centrala Stockholm och du rapporterar till byråns kontorschef.

Vem är du?

I denna rekrytering värderar vi dina personliga egenskaper högt!
Som person har du en förmåga att skapa dig en god överblick av vad som behöver göras, samtidigt som du har ett öga för detaljer och kommer med egna initiativ. Du är lösningsorienterad, flexibel och har en prestigelös inställning. Du brinner för att ge service, både till byråns klienter samt internt. För att lyckas i rollen tror vi att du är administrativt lagd, noggrann och strukturerad samtidigt som du har en god förmåga att bemöta olika typer av personligheter.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet av reception är meriterande, framför allt erfarenhet ifrån advokatbyrå, hotell eller restaurang. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt behärskar Officepaketet.

Du erbjuds

I rollen som receptionist på Elander advokatbyrå blir du en del av en personlig, platt och nytänkande organisation där alla har möjlighet att utvecklas och växa. Byrån månar om en god sammanhållning och ser därför till att ha regelbundna gemensamma aktiviteter, såsom att gå ut och äta, träna, åka på konferenser eller ha after work. Vidare värdesätter de en god balans mellan arbete och fritid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid eller heltid (75-100%). I denna rekrytering samarbetar Elander Advokatbyrå med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på 073-745 06 46 eller via mail emelie.baeckstrom@jurek.se alternativt ansvarig Researcher Nina Hallin på 076-002 69 30 eller via mail nina.hallin@jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Elander Advokatbyrå

Elander Advokatbyrå startades år 2016 av advokat Caroline Elander Knip. Byrån är specialiserad inom svensk - och internationell privaträtt och biträder dig i alla frågor som kan uppkomma för dig som privatperson under ditt livs alla skeden. Till Elander Advokatbyrå kan du vända dig oavsett var i världen du befinner dig. Läs mer om advokatbyrån på: www.elanderadvokat.se
Elander Advokatbyrå logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!