Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Affärsutvecklare till konsumentsidan

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Affärsutvecklare

till konsumentsidan

Är du vår nyckelperson som vill vara med på resan när nu SBR Byggingenjörerna skapar ett nytt bolag inom tjänsteförmedling?

Vi expanderar och söker nu en driven affärsutvecklare som kan hjälpa oss att växa och bredda våra möjligheter på marknaden.

Vi erbjuder en stimulerande och omväxlande roll där du nu har möjlighet att vara med och utveckla, samordna och projektleda. Du kommer att bidra till medlemsnyttan genom att fördela och koordinera erhållna uppdrag till våra medlemmar och utveckla processen vidare.

Om Tjänsten

Det primära målet på denna marknad är att bredda möjligheten till uppdrag för SBRs medlemmar. Detta genom att exempelvis teckna centrala avtal med fastighetsmäklarbyråer och andra aktörer på konsumentmarknaden.

Vi har och kommer att utveckla ytterligare paketlösningar riktat mot konsument och samarbetspartners med bla försäkringar och andra värdefulla tillägg. Vi kommer även kunna erbjuda en bokningsfunktion för konsument att direkt boka medlemmars tjänster på det nya bolagets hemsida.

Du kommer att arbeta nära vårt dynamiska team och rapportera direkt till VD och Förbundsstyrelsen. Vi sitter i fräscha moderna lokaler innanför tullarna på söder i Stockholm.

Din profil

I den här rollen söker vi dig som dig som har god kännedom och erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen. Du har ett stort affärssinne och är en god kommunikatör där du har lätt för att skapa och utveckla goda affärsrelationer.

Du har ett eget starkt driv och viljan att lyckas i det du gör. Har du tidigare erfarenhet av att starta bolag och/eller haft en ledande operativ roll är detta starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser även nedanstående som mycket meriterande:

  • God kännedom om bygg-och fastighetsbranschen
  • Kännedom om marknaden för ingenjörstjänster mot konsument
  • Stort kontaktnät inom ovanstående
  • Förhandlings-och inköpserfarenhet
  • Erfarenhet från personal-och projektledning
  • Hanterar svenska mycket väl i tal och skrift

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco Group. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på tel: 0702-96 96 91

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Företaget

SBR Byggingenjörerna är en ideell yrkesorganisation för ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi arbetar för att ge våra medlemmar bättre karriärmöjligheter samt mer kunskap, kontakter och förmåner. SBR är remissinstans till flera myndigheter och har representanter i bland annat Boverkets Byggråd, ARN och Fastighetsmäklarnämndens disciplinnämnd. Vi samarbetar med nationella och internationella aktörer, inklusive svenska ingenjörer i Finland, och är medlemmar i Nordiskt Byggsymposium och den europeiska organisationen AEEBC.

https://sbr.se/

sökord: säljare, projektsäljare, mäklare, account manager, bygg, fastighet

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!