Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Affärschef till Cramoskolan

Ansök nu
Är du en kundorienterad ledare med ett starkt affärstänk och som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Då kan du vara vår nya Affärschef till Cramoskolan!

Cramoskolan arrangerar utbildningar på våra depåer och ute hos våra kunder över hela Sverige. Vårt mål är att öka kunnandet såväl teoretiskt som praktiskt inom hälsa, säkerhet och arbetsmiljö. Vi vill bidra till en ökad säkerhet på arbetsplatsen, effektivare maskinanvändande samt minskade skador på människor och maskiner. Vi utbildar bl a inom Lift, fallskydd, Heta Arbeten, Säkrare Lyft och Första Hjälpen.

Cramoskolan är indelad i tre områden, Utbildning, Affärsutveckling och Planering/Uppföljning. Som Affärschef för Cramoskolan leder du 10 medarbetare och har ett nära samarbete med våra kunder och flera leverantörer inom utbildning. Cramoskolan är inne i en spännande utvecklingsresa och vår ambition är att fortsätta växa och utveckla våra erbjudanden inom utbildningar, både fysiska och digitala.

Som Affärschef för Cramoskolan ansvarar du för Cramoskolans erbjudande, budget och resultat. Tillsammans med dina medarbetare och den lokala försäljningsorganisationen arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramoskolan på den lokala marknaden. I rollen kommer du jobba nära dina kollegor på Cramoskolan och ha många kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten har central placering på vår depå i Arlandastad. Tjänsteresor förekommer och det finns även viss möjlighet att arbeta på distans.

Vad vi erbjuder

På Cramo strävar vi efter att alltid ligga i framkant med samhällsutvecklingen. Vi bidrar inte bara till våra kunders framgång utan till samhället i stort. Nyckeln till vår framgång är våra fantastiska medarbetare som har en positiv "allt är möjligt"-attityd. För oss är det viktigt att arbeta för en mer inkluderande arbetsplats där alla våra medarbetare får möjlighet att uppnå sin fulla potential. Cramo erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och anställnings- och personalförmåner. Dessutom värnar vi om våra medarbetares hälsa och välmående, och erbjuder en arbetsmiljö, där alla ska trivas och känna sig uppskattade.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Är du den vi söker?

Som ledare är du en engagerad och positiv person med ett tydligt och coachande ledarskap som skapar förtroende i organisationen. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad, lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten. Vi vill att du har lätt för att skapa relationer, förenkla processer och utmana invanda mönster.
  • Du är en erfaren ledare som drivs av att utveckla verksamheter och team.
  • Du har god ekonomisk förståelse och kunskap om att följa upp nyckeltal och resultat.
  • Du är en van användare av systemstöd och har goda kunskaper i Officepaketet.
  • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad eller försäljning.
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta vår nuvarande Affärschef för Cramoskolan Cecilia Henriksson på 076-119 98 49 alt cecilia.henriksson@cramo.com
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.