Hoppa till innehåll
Ada Digital logotyp

Konsultuppdrag - Systemförvaltare i Stockholm

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du konsult / interim och söker nytt uppdrag som Systemförvaltare? Är du tillgänglig för uppdrag i Stockholm? Läs då vidare!

Här får du, med din expertis och erfarenhet, möjligheten att gå in och stötta en av våra kunder som Systemförvaltare i ett utvecklingsteam. Här kommer du tillsammans med andra Systemförvaltare, förvalta och utveckla den finansiella miljön i ett större internationellt bolag.

Uppdraget är under en längre period och förväntas börja så fort som möjligt. Du kommer ha möjlighet att jobba hybrid, där du både kan vara på plats och jobba remote.

Vi erbjuder dig

I detta konsultuppdrag har du som Systemförvaltare en konsultativ och rådgivande roll. Rollen är bred och varierande med många kontaktytor. Du kommer få möjlighet att påverka och det uppskattas om du vill vara innovativ och testa nya vägar framåt.

Det här gör du hos oss
  • Du kommer vara med och ansvara för vidareutveckling och förvaltning av ett antal befintliga system där även felhantering (second line) ingår.
  • Ansvara för system som primärt är utvecklade i en Micrososft-milö eller inköpta.
  • Va med i ett större förändringsarbete där många applikationer flyttas geografiskt och upp i molnet.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer tillhöra IT-avdelningen som är ca 65 personer. Kontoret är utanför Stockholm. Det finns möjlighet att jobba hybrid, dvs. både på plats från kontoret och hemifrån.

Mer om dig

Vi söker dig som är konsult / interim och som har gedigen erfarenhet av att arbeta som Systemförvaltare eller motsvarande, där du gärna får ha en lite mer teknisk bakgrund. Positivt om du har övergripande kunskap eller erfarenhet kring testning. Som person ser vi att du är prestigelös och lyhörd, samt gärna ser resultat och kan ibland ifrågasätt gamla sätt och samtidigt kunna motivera för nya tillvägagångssätt.

Vi söker konsulter som är tillgängliga i närtid, men vi ser också att vi kommer ha behov framåt så hör gärna av dig eller gör en ansökan om du också kommer va tillgänglig längre fram. Vi har dig gärna i vårt nätverk för framtida uppdrag!

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ada Digital logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se