Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Uppdragsledare / tekniskansvarig inom bana och spår till Crabat!

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Crabat är det lite mindre och mer personliga konsultbolaget med en företagsfilosofi som bygger på hög kunskapsnivå och social kompetens och som dagligen arbetar efter ledorden; Trygg, Kunskapstörstande och Ansvarsfull. Vi uppskattar varandras sällskap och har kul tillsammans, både i arbetet och genom våra årliga Crabatträffar, konferenser och resor. Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet inom bana och spår och vill bli en viktig del av Crabats fortsatta etablering inom infrastrukturområdet. Välkommen in med din ansökan!Om tjänsten

När Crabat startade 2009 var inriktningen främst byggledning och besiktning, vilket gjort att de har en bred och gedigen kunskap från entreprenader/utförande. Detta är en stor styrka och trygghet för våra duktiga projektörer som kontinuerligt kan stämma av och få stöd i produktionstekniska frågor. Idag är verksamheten uppdelad på två bolag; Crabat Projektering AB och Crabat Bygg och Projektledning AB med ett större kontor i Göteborg och en nystartad verksamhet I Stockholm samt kontorshotell i Trollhättan och Helsingborg.

Några ord från Jelena som arbetar på Crabat:

” Jag har en högskoleexamen inom maskinteknik och produktutveckling men halkade, som de flesta inom denna bransch, in på ett bananskal. Startade min karriär på ett stort konsultbolag men kände efter några år att jag sökte något annat än stora komplexa uppdrag och opersonlig ledning. Jag ville hellre arbeta på ett mindre, omhändertagande och tryggt bolag där jag inte bara kunde utvecklas personligen utan även tillsammans med bolaget. Crabat blev mitt val och jag har inte ångrat det en dag. Här får jag möjligheten att påverka min och bolagets utveckling, har personer kring mig som besitter kunskap jag saknar och svaren på mina frågor är ofta inte mer än ett, max två samtal bort.”

Du erbjuds

 • Möjligheten att vara med och bygga upp Crabat Projektering. Du tar ansvar för ditt teknikområde och på sikt finns möjlighet att ta dig an nya ansvarsområden.
 • Arbete i ett bolag med fokus på medarbetaren som tillsammans strävar mot framgångar.
 • Arbete i ett bolag med en bra åldersspridning, det skiljer 44 år mellan den yngsta och äldsta medarbetaren.
 • Arbete i en platt organisation där besluten ofta bara är en fråga bort.

Arbetsuppgifter

Hos Crabat arbetar du i en bred roll med allt från uppdragsledning till hands-on projektering. Du stöttar och leder mer juniora projektörer i sitt arbete och samarbetar nära din beställare i olika projekt främst inom järnväg.

I och med att Crabat är ett litet bolag kommer du också få lära dig mer om andra järnvägstekniker samt göra vissa arbetsuppgifter inom dessa områden, då Crabat arbetar mycket med att ta hjälp av- och stötta varandra.Kvalifikationer
 • Har arbetat som uppdragsledare och teknikansvarig inom området Spår - Järnväg i minst 5 år
 • Har varit uppdragsledare för projekt där projekteringsuppdraget uppgått till minst 5 miljoner
 • Har erfarenhet av projektering i CAD-miljö samt mycket god datorvana
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av markprojektering och/eller projektering inom spårväg
 • Arbetat med OpenRail/OpenRoads
 • Varit uppdragsledare för kontaktledningsprojekt

Vi kommer i den här rekryteringsprocessen att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Samtidigt är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog. Du är inte är rädd för att hugga i där det behövs och är öppen för att lära dig nya saker och bredda din kunskap även inom nya teknikområden. Vidare har du en vilja att leda och lära dina medarbetare inom din teknik.

Vi tror också att du är:

 • Flexibel med en positiv inställning
 • Självgående, ordningsam och proaktiv
 • Anpassningsbar och resultatinriktad

Övrig information:

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se