Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Underhållstekniker till ledande aktör inom miljö och återvinning!

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en viktig del av en miljömedveten verksamhet? Här får du chansen till just det, och samtidigt utmana dig själv i en spännande roll som underhållstekniker. En perfekt roll för dig som tidigare arbetat praktiskt med driftsättning och underhåll och nu är redo för nästa steg i karriären. Vår kund är en ledande aktör inom återvinning och miljö och söker nu en engagerad och självgående tekniker som kommer att spela en nyckelroll i underhållet av deras nya, unika och innovativa anläggning - vänta inte, sök idag!Om tjänsten

Här blir du en viktig del av en unik miljösatsning! Vår kunds nya anläggning återvinner ungefär hälften av all flygaska som genereras vid avfallsförbränning i Sverige. Tack vare en världsunik teknik tvättas och behandlas askan till värdefulla salter som bland annat kan användas för att bekämpa halka eller som gödningsmedel.
Som underhållstekniker kommer du ha ett övergripande ansvar för att säkerställa optimal drift och förebygga potentiella driftstörningar samt föra dialogen med leverantörer. Du kommer även arbeta administrativt med verksamhetens underhållssystem genom att bland annat sköta och följa upp inköp. Vi ser att du har en passion för teknik, god systemvana och en förmåga att hitta innovativa lösningar för att bidra till verksamhetens gemensamma framgångar. Har du tidigare arbetat med underhåll av större maskiner inom exempelvis pappers-, betongindustrin eller på kraftvärmeverk och är redo att ta nästa steg är det här den perfekta möjligheten för dig!
Du erbjuds

 • En viktig roll i en miljömedveten och växande verksamhet.
 • Möjlighet att arbeta med förebyggande underhåll och innovativa lösningar.
 • En varierande roll med stora utvecklingsmöjligheter.
 • En positiv arbetsmiljö där samarbete främjas


Arbetsuppgifter
 • Sköta och följa upp inköp i organisationens underhållssystem
 • Förbereda arbetsordrar
 • Stötta underhållstekniker med det praktiska arbetet kring underhåll av anläggningen
 • Sköta dialogen med leverantörer


Kvalifikationer
 • Har en tekniskt utbildningsbakgrund, antingen på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
 • Har erfarenhet inom exempelvis mekanik/verkstad, lager, underhåll av tunga maskiner
 • Har erfarenhet av administrativt arbete
 • Har goda kunskaper i det svenska språket
 • Har körkort samt tillgång till bil
 • har tidigare erfarenhet av underhållssystem och inköpssystem.
  För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Proaktiv och inte rädd för att ta egna initiativ
 • Kommunikativ och förmåga att samarbeta i en teammiljö
 • Flexibilitet och beredskap att hugga i när det krävs
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se