Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk support till Swedbank!

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi har fått möjligheten att rekrytera teknisk support till Swedbank. Är du en person som trivs att arbeta med kundsupport på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Har du dessutom ett stort intresse för teknik och längtar efter en möjlighet att utvecklas i en supportroll? Då kan det vara dig vi söker för rollen som teknisk support inom betalningsområdet. Tveka inte på att skicka in din ansöka redan idag, start är beräknad till mitten av augusti och vi kommer kontakta dig som uppfyller kraven nedan.



Om tjänsten

Academic Work söker för Swedbanks räkning teknisk support för ett uppdrag som inledningsvis gäller 6 månader. Du kommer bli en del av Technical Competence Center och E-pay-teamet inom Group Cards & Payments. Arbetsuppgifterna består av att bistå kunder med support för betalningstjänster via telefon och mejl, samt intern support till dina kollegor via ett internt ärendehanteringssystem. Teamet består idag av nio personer som sitter i öppet landskap på plats på kontoret i Sundbyberg.

Denna tjänst kräver utdrag från belastningsregistret, vänligen ansök om detta hos polisen i samband med att du skickar in din ansökan då det kan ta upp till två veckor att få hem. Rätt utdrag hittar du här!

Du erbjuds

  • Ett spännande konsultuppdrag med möjlighet till förlängning/överrekrytering till banken.


Arbetsuppgifter
  • Din främsta arbetsuppgift är att ge support till kunder för Swedbanks olika betalningsalternativ, exempelvis betalningar via fil, e-fakturatjänster, swishtjänster eller BankID. Utöver support förväntas du även ansvara för incidenthantering inom de olika betalningsområdena, vilket kan innebära att eskalera incidenter/driftstörningar till IT.


Kvalifikationer
  • Har en avslutad gymnasial utbildning.
  • Har tidigare erfarenhet av en roll inom support.
  • Har ett stort tekniskt intresse.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.
  • Har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som är en nyfiken och orädd person. Du har viljan att lära dig och är orädd för att våga testa dig fram. Vi ser även att du har ett stort tekniskt intresse för att vilja grotta ner dig i betalningsfiler, system och dess komplexitet. Utöver detta är du bra på att förhålla dig till deadlines där din förmåga att prioritera bland olika arbetsuppgifter är ytterst viktig.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Stresstolerant
  • Ansvarstagande
  • Socialt självsäker
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se