Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Svensk storbank söker erfaren C# / .NET utvecklare

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en utvecklare med praktisk erfarenhet och letar efter nya utmaningar i ett fantastiskt team? Du som söker har mycket god kunskap inom .Net och uppskattar möjligheten att få bygga ny teknik på en av Sveriges största banker. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.Om tjänsten

Denna svenska storbank har en grundläggande övertygelse att inkludering och mångfald är avgörande för framtida framgång. De strävar efter att ha en inkluderande, värderingsstyrd kultur där medarbetare känner sig värderade, respekterade och delaktiga oavsett vem de är, vad de tror på och var de kommer ifrån. Banken främjar en flexibel och hälsosam arbetskultur och har genom många års erfarenhet insett att kollegors välbefinnande är nära relaterat till förmågan att ha roligt och prestera tillsammans. De inom teamet har bland annat möjlighet att arbeta på distans 1-2 dagar i veckan.

Denna tjänst är på Global Custody avdelningen i ett nytt team som ska arbeta med ett nystartat spännande projekt. Du kommer i detta team få möjlighet att samarbeta med seniora kollegor och vara med att skapa nya tekniker och idéer som kommer skapa mervärde för bankens kunder. Det kommer krävas att du har praktisk erfarenhet sedan tidigare och kan kan arbeta på ett självständigt och strukturerat sätt för att matcha i detta team.

Denna roll är som konsult via Academic Work.

Du erbjuds

 • Arbeta i ett nytt team i ett spännande projekt
 • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter inom IT samt möjlighet att lära dig från seniora kollegor
 • Arbeta med nya tekniker och agila arbetssätt
 • En arbetsplats med en kultur känd för respektfullt samspel, etiskt beteende och integritet.
 • Arbeta i toppmoderna lokaler med tillgång till gym, omklädningsrum m.m
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Kvalifikationer
 • Kan prata och skriva flytande på engelska och svenska
 • Har flera års erfarenhet av C# och/eller .Net sedan tidigare

Det är meriterande om du har

 • Goda kunskaper i google cloud eller AWS cloud
 • Goda kunskaper i SQL
 • Har en utbildning inom relevant område, exempelvis IT/utveckling
 • Erfarenhet av IBM ace platform
 • Erfarenhet inom angular, Hibernate, Spring Beans
 • Erfarenhet av Linux och arbeta med mainframe

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Självutvecklande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Ifall du går vidare efter testerna är nästa steg telefonavstämning och kompetensbaserad intervju.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se