Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektsamordnare för SEK Svensk Elstandard!

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

För dig med erfarenhet inom el och som trivs i en administrativ roll där du får vara med och forma ett hållbart samhälle genom elektrifiering- se hit! Med ditt tekniska intresse kommer du att fungera som en administrativ ryggrad för SEKs kommittéer och ansvara för att dokumentera tekniska processer. Det är en roll där kreativitet och innovation spelar en central roll, och dina idéer och visioner kommer att vara avgörande för att forma framtiden!Om tjänsten

SEK Svensk Elstandard är en organisation som driver på för standardisering inom det elektrotekniska området i Sverige. Nu expanderar de sin verksamhet och letar efter nya talanger inom koordinering, stöd och medlemsrekrytering för att stärka sina befintliga och kommande tekniska initiativ.

Som samordnare ansvarar du för att ge administrativt stöd åt olika tekniska kommittéer. Du har en nyckelroll i att locka nya intressenter och experter till dessa kommittéer och grupper. Vidare är du en ambassadör för att sprida kännedom och öka förståelsen för SEK Svensk Elstandard och dess fördelar för dem som deltar i standardiseringsprocessen.

Du erbjuds

 • En trygg arbetsplats där du får forma och utveckla rollen efter eget initiativ i ett nära samarbete med kollegorna i teamet.
 • Möjligheten att påverka utformningen av ett mer hållbart samhälle genom den elektroteknisk standardiseringen som sätter praktiska regler och riktlinjer framåt.
 • Mentorskap, anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper.


Arbetsuppgifter
 • Med hjälp av ditt tekniska intresse och kunskap planera, strukturera och administrera arbeten och möten inom befintliga tekniska kommittéer
 • Söka upp och kontakta relevanta företag och andra intressenter för deltagande i SEKs olika verksamhetsområden.
 • Sammanställa och utföra teknisk dokumentation i möten tillsammans med annat administrativt kommittéarbete.
 • Strategiskt lägga upp planering för uppstart av nya grupper och kommittéer och att därefter etablera dessa inom nya teknikområden.


Kvalifikationer
 • Hög- eller civilingenjörsutbildning inom elektroteknik eller liknande
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från elektroteknisk industri
 • Har god kommunikativ förmåga i både muntlig och skriftlig svenska och engelska då mycket av ditt arbete kräver teknisk dokumentation
 • Har goda kunskaper inom Officepaketet
 • Erfarenhet inom elinstallation

Det är meriterande om du har

 • B-körkort

Som person är du bra på och intresserad av att uttrycka dig i tal och skrift. Du trivs i sociala sammanhang och har ett stort teknikintresse. Att kunna kommunicera och engagera andra människor är egenskaper som kommer att värderas särskilt högt. Du känner dig bekväm med att planera och genomföra möten, i såväl större som mindre grupper. Vidare är du självgående med en stor ambition för att skapa positiva resultat i det uppsökande arbetet där målsättningen är att värva fler medlemmar och experter till SEKs kommittéverksamhet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga och ett skrivtest för att säkerställa din skriftliga förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Övrigt:

 • På kontoret i Kista är det idag 15 anställda, varav fem arbetar inom olika tekniska verksamhetsområden. Efter sommaren 2024 kommer kontoret att flytta till Solna/Sundbyberg.
 • Arbetet sker i huvudsak på kontorstid, men kommer att innebära resor inom Sverige för både mässor och uppsökande verksamhet.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se