Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektledare till Vattenfall Services i Järfälla!

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Gillar du att driva och planera projekt och är redo för att ta dig an din nästa roll som projektledare? Vill du vara med och bidra till framtidens elnät? Ansök till rollen som projektledare redan idag - vi applicerar löpande urval.Om tjänsten

Vi söker nu en projektledare till Vattenfall Services i Järfälla. Hos Vattenfall Services välkomnas du in i en familjär miljö med högt i tak där kollegorna är väldigt måna om varandra. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för både näringsliv och offentlig verksamhet. Deras kunder finns inom elnät, industri, energi, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad.

Som projektledare ansvarar du för projektet från planering fram till fakturering. Det är en bred och varierande roll där du får vara med och bidra till framtidens elnät. Du kommer arbeta i tät dialog med beredare, tekniker och projektstöd. Du ansvarar för att genomförande av projekt sker i enlighet med Vattenfall Services mål och riktlinje.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds

 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Leda och ansvara för projekt under hela projektprocessen från planering och inköp, till driftsättning och överlämning.
 • Följa upp och säkerställa leverans i enlighet med fastställda kvalitets-, miljö-, ekonomi- och tidsramar.
 • Vara Vattenfall Services representant på byggmöten och i förhandlingar.
 • Säkerställa att regelverk och krav efterlevs.
 • Ansvara för att tekniker och underentreprenörer i projekten har en säker arbetsmiljö.


Kvalifikationer
 • Innehar tidigare erfarenhet av projektledning inom el.
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska.
 • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet inom samma bransch.
 • Tidigare arbetat som tekniker ute i fält.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se