Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mötesbokare på deltid till Sustainable Advantage!

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av sälj och trivs med att lyfta lur? Om du även söker en roll som endast innebär distansarbete kan detta vara rollen för dig. Vi söker nu för Sustainable Advantages räkning en mötesbokare på deltid för att hjälpa dem vidare i deras tillväxtresa. Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

Sustainable Advantage kombinerar expertis inom klimat, hållbar utveckling, och digital innovation med fokus på Agenda 2030. De erbjuder en digital interaktiv tjänst som både förenklar och möjliggör avancerad strategisk planering inom klimat och energi. Sustainable Advantage är i sin start-up fas och har en spännande tillväxt framför sig där du kan vara med att bidra på ett viktigt sätt.

Som mötesbokare hos Sustainable Advantage kommer ditt ansvar innebära att utöka deras bearbetning av potentiella kunder bland Sveriges kommuner. Du kommer ringa kalla samtal för att boka in möten där Sustainable Advantage får presentera sin produkt, med målet att hjälpa Sveriges kommuner med hållbarhetsplanering.

Du erbjuds

  • En spännande roll på ett bolag där du får möjligheten att bidra till företagets tillväxtresa
  • En dedikerad konsultchef som stöttar och vägleder dig i din karriär


Kvalifikationer
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning, där telefonförsäljning är mycket meriterande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifter sker på båda språken
  • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% med minst 1 år kvar av studierna

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i Pipedrive, alternativt ett annat CRM-system

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Serviceinriktad
  • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se