Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Medlemsrådgivare på 60% till fackförbund!

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en serviceinriktad administrativ stjärna som brinner för att hjälpa andra? Vill du arbeta i en meningsfull miljö där du gör skillnad för medlemmar inom den kreativa sektorn? För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som medlemsrådgivare på 60%!



Om tjänsten

För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som medlemsrådgivare/administratör på 60% med start så snart som möjligt. Du kommer att vara en del av vår kunds rådgivningsteam och hantera frågor som rör medlemskap, fakturor och uppdatering av kontaktuppgifter. Din roll blir avgörande för att säkerställa att vår kunds medlemmar får den information och det stöd de behöver.

Dina arbetstider kommer att vara 08:15-12:30 måndag - fredag och tjänsten är ett bemanningsuppdrag via Academic Work som förväntas pågå till årsskiftet.



Arbetsuppgifter
  • Besvara medlemsrelaterade frågor via telefon varje dag mellan 08.30-12.00.
  • Hantera inkommande mejl rörande medlemskap och administrera uppdateringar av kontaktuppgifter.
  • Stötta teamet med diverse administrativa uppgifter utanför telefontid. Du kommer alltid ha tillgång till backup vid mer komplexa frågor.


Kvalifikationer
  • Har gedigen erfarenhet av administrativt arbete och är skicklig på att organisera och strukturera ditt arbete.
  • Är digitalt kompetent och har gärna erfarenhet av att arbeta i CRM-system.
  • Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, på både svenska och engelska.
  • Delar vår kunds fackliga värderingar och vill bidra till att stärka deras medlemmars rättigheter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Serviceinriktad
  • Strukturerad och noggrann
  • Prestigelös
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se