Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Lagermedarbetare till e-handelslager i Västberga!

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som lagerpersonal på e-handelslagret kommer du tillsammans med dina kollegor driva och strukturera processerna som redan är befintliga hos företaget, men också utveckla och ta ägandeskap för ett hållbart arbetssätt på lagret. Här arbetar du inom en spännande branch där jakt, friluftsliv och militär utrustning står i fokus, därför är det viktigt att du som person vill jobba tillsammans med människor som har ett stort intresse av området. På samma sätt som du själv packar och skickar iväg ordrar är administrationen minst lika viktig så allt går rätt till.Om tjänsten

Hos vår kund kommer du tillsammans med dina 2 kollegor på e-handelslagret ta hand om hela kedjan från att en beställning kommer in, till att kunden har sin produkt levererad. I och med ditt ansvarsområde så lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper där vi söker någon som är självgående och ordningsam.

"Vi ser hellre att du ber om ursäkt en gång, än att du gång på gång frågar vad du får göra och inte."

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjudsArbetsuppgifter
  • Packa och skicka iväg kunders beställningar, privatpersoner som företagskunder
  • Sköta om de administrativa delarna relaterat till orderhantering
  • Ansvara för att ordningen i lagret följ enligt struktur


Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande roll, är lättlärd och tycker om att arbeta i grupp likväl som på egen hand. Du förstår tanken med att ha ordning och reda runt omkring på ditt arbete.

För att trivas i rollen ser vi att du som söker tjänsten är en social person som inte har några problem att ta ägandeskap för dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är flexibel och inte har några problem med att rikta fokus om det krävs i din roll.

  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Västberga
    Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se