Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundansvarig konsult till snabbväxande fintech-bolag inom energisektorn!

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta dig an en central roll i ett spännande fintech-startup som utvecklar energisektorn? Vi söker en engagerad, nyfiken och relationsskapande talang som vill arbeta nära kunder och samtidigt driva banbrytande projekt. Hos vår kund får du möjlighet att forma din roll, utveckla idéer och vara en del av en intensiv tillväxtresa!



Om tjänsten

Vår kund hjälper företag att göra smarta elinköp med hjälp av en innovativ SaaS-tjänst och kompetens inom området. De befinner sig i en spännande tillväxtfas, och medan de växer starkt i Sverige, siktar de på framtida expansion i hela Europa. Här möter du en kreativ och dynamisk arbetsplats som präglas av innovation och entreprenörskap där nytänkande värderas högt. Ditt närmsta team kommer bestå av sex lagspelare som alla delar samma passion för att utveckla, förändra och förbättra en traditionellt ojämlik bransch - energibranschen, alltid med kunden i fokus.

Vi erbjuder dig:

  • En chans att bli en del av ett expansivt och nytänkande företag där du aktivt kan påverka dess framtid
  • En roll som ger dig stora möjligheter att forma din egen väg och utvecklas utifrån dina unika styrkor och intresseområden
  • Frihet under ansvar, flexibla arbetstimmar och möjlighet till att arbeta delvis på distans


Arbetsuppgifter

I denna breda och varierade roll får du chansen att bidra till flera av företagets viktigaste fokusområden. Du kommer främst att arbeta inom tre huvudområden:

Delta och leda utvecklingsprojekt för företagets plattform:

Företagets innovativa SaaS-tjänst utvecklas ständigt, och du kommer att vara med och forma dess framtid! Till en början deltar du i pågående projekt och med tiden får du möjlighet att leda egna projekt och skapa skräddarsydda lösningar åt företagets kunder.

Agera expert och stöd för kunder inom el- och energibranschen:

Du jobbar nära kunderna, där du bland annat hjälper dem med inköpsstrategier, upphandlingar, löpande kontroll och uppföljning samt håller inspirerande föredrag om smartare elinköp.

Bygga långsiktiga kundrelationer:

Här får du möjligheten att bygga starka och långvariga kundrelationer, både i Sverige och snart även i Europa. Du kommer att förbereda och hålla kundmöten, genomföra nyförsäljning och merförsäljning samt utveckla företagets marknadsplan och tjänsteerbjudande.



Kvalifikationer
  • Har en relevant universitetsutbildning inom föredragsvis finans och/eller teknik
  • Har ett stort intresse för teknik och affärer
  • Har tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll, meriterande inom B2B och/eller start-up bolag
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, då båda språken används i det dagliga arbetet
  • Har goda kunskaper i Office-paketet, främst i Excel

VI kommer också se starkt till dina personliga egenskaper. I denna roll ser vi att du är en flexibel, social person som trivs med att arbeta i en bred roll. Du är noggrann, arbetar strukturerat och är målmedveten. Vi ser att du har en god analytisk förmåga, har en problemlösande attityd och är prestigelös. Du besitter en god samarbetsförmåga samtidigt som du är initiativtagande och ansvarar för att driva ditt egna arbete framåt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se