Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior Administrative Assistant till Toca Boca & Spin Master!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om du älskar administration, planering och trivs i en snabb arbetsmiljö, har vi en fantastisk möjlighet för dig! Vi söker nu Toca Boca & Spinmasters nya administratörsstjärna som är redo att börja i teamet den 2 september!



Om tjänsten

I rollen som Administrativ Assistent kommer att stödja Digital Category Lead i en snabb arbetsmiljö som kräver en felfri arbetsmoral samt förmågan att hantera en mängd komplexa projekt samtidigt. Du kommer att spela en viktig roll i Digital Category Lead's dagliga uppgifter och arbeta med allt från att samordna kalendrar enligt önskemål till att hantera alla chefens utgifter.

Rollen kommer att ha många kontaktpunkter både internt och externt, vilket kräver en utmärkt serviceattityd. Med tiden kan rollen utvecklas, och du kan komma att stödja Marknadschefen, Teknologichefen och Spelchefen med olika ad hoc-uppgifter.

Din närmaste chef kommer att vara Executive Assistant to the President of Digital Games, och du kommer att arbeta nära henne under hela din anställning. Rollen som Administrativ Assistent är perfekt för någon i början av sin karriär som vill vara en del av en mångsidig arbetsplats där de får arbeta med positiva och kreativa kollegor.

Rollen är initialt till och med 31/12-24 med möjlighet till förlängning.

Denna roll inkluderar, men är inte begränsad till, följande nyckelansvar:



Arbetsuppgifter
  • Hantera chefens kalender, schemalägga möten och säkerställa att chefen är i tid.
  • Arrangera resor och boende, samt sammanställa dokument för rese-relaterade möten.
  • Hantera alla chefens utgifter och godkänna utgifter för direkt rapporterade medarbetare.
  • Begära och behandla alla PO-nummer och fakturor.
  • Assistera i teamhantering, inklusive hantering av semesterförfrågningar, individuell målsättning och återbetalning av externa kurser.


Kvalifikationer
  • Är flytande i engelska och svenska, både i skrift och tal, eftersom dessa språk används i ditt dagliga arbete.
  • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med kalenderhantering med många kontaktytor
  • Har arbetat med Google Workspace och/eller Microsoft 365

Det är meriterande om du har

  • Relevant utbildning inom administration, ekonomi eller liknande område.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Optimistisk
  • Social
  • Ordningsam
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se