Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Analyst till Skills Corporate Finance

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Skills Corporate Finance är en kvalitetsdriven boutiqe corporate finance firma med stort kontaktnät. 2021 valdes Skills till bästa IPO-rådgivare för small-cap av Affärsvärlden. Skills söker nu en ambitiös och högpresterande individ som söker snabb utveckling inom finansvärlden. Här blir du en del av ett transaktionsteam i en flexibel och professionell miljö med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan!



Om tjänsten

Skills erbjuder högkvalificerad finansiell rådgivning till främst tillväxtföretag, där Skills genom en extensiv erfarenhetsbas skapar förutsättningar för kreativitet kombinerat med marknadens bästa service.
Du är med i ett flertal transaktioner, inklusive private placements, emissioner, börsnoteringar och förvärv. Du är delaktig i allt från förhandling och framtagande av uppdragsavtal, upprättande av bolagsmaterial i form av presentationer, informationsmemorandum eller prospekt, processhantering och till slut även uppföljning. Du förväntas ta ansvar för att processerna genomförs effektivt genom hålla i kontakterna med olika aktörer som samverkar i en transaktion.

Du erbjuds

  • Att ta del av en expansiv verksamhet med en tydlig karriärstege
  • Att bli en del av ett mycket kompetent team med höga ambitioner
  • Att snabbt ta ansvar i olika projekt och möjlighet till mycket god kompensation
  • En företagskultur som uppmuntrar egna initiativ


Arbetsuppgifter
  • Analysera och värdera företag, marknader och branscher
  • Upprätta prospekt, informationsmemorandum, företagspresentationer och styrelsematerial
  • Assistans vid due diligence-processer och strukturering av företagstransaktioner
  • Delta vid kundmöten och i dialoger med kundbolag


Kvalifikationer
  • Har en relevant utbildning (BSc eller MSc inom finans, redovisning eller liknande), med mycket goda studieresultat
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet från branschen är meriterande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Stresstolerant
  • Målmedveten
  • Stabil
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se