Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Servicehost

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du duktig på service? Uppskattar du en flexibel arbetsmiljö där du får ta stort eget ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Vad erbjuder vi?
* En flexibel arbetsmiljö
* Ett fantastiskt serviceinriktat team
* Varierande arbetsuppgifter
* Utvecklingsmöjligheter

Arbetstiderna är 07.30-16.30, måndag-fredag.

Vår kund, ISS Facility Services arbetar inom service- och tjänstesektorn där medarbetarna och kunderna är i centrum. Du erbjuds en roll i en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av flexibilitet och ansvarstagande i en stor internationell koncern. Mer information ges vid personlig kontakt.


Vem söker vi?
Vi söker nu dig som ser till att servicenivån håller hög standard i alla situationer. Det kan vara i receptionen, i konferensrummen och på event.

* Tidigare erfarenhet av service i någon form
* God datorvana
* Behärskar svenska och engelska, i tal och i skrift
* Ansvarsfull
* Erfarenhet av hantering av IT/teknik


Vad innebär rollen?
I rollen som Servicehost kommer du att arbeta i en miljö med fokus på kundservice och kontorsdrift. Du möter kunder dagligen, svarar i telefon och på mejl. Du är spindeln i nätet och ger den service som behövs för de olika ärendena som dyker upp under dagen.

Är det dig vi söker? Skicka då in en ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren