Hoppa till innehåll
Jurek logotyp

Receptionist till expansiv advokatbyrå

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Emelie Baeckström
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Som Receptionist hos vår kund kommer du att arbeta brett med ett helhetsansvar över reception och konferensdel. Vi söker dig som trivs i en operativ roll och som är van att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Välkomna besökare i receptionen
  • Ansvara för konferensdel och förbereda inför interna och externa möten
  • Ansvara för kontorets allmänna utrymmen och ta emot post samt leveranser
  • Hantera inköp och påfyllnad av kontorsmaterial och andra inventarier
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter för att underlätta och möjliggöra den dagliga verksamheten
Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta i reception. Vi tror även att du har en bakgrund inom konferensverksamhet eller restaurang. Har du tidigare erfarenhet av advokatbyrå, PE-bolag eller revisionsbyrå ser vi det som meriterande. Då det är en hel del mötesteknik ser vi att du har en god systemvana. Du är flytande i svenska i tal och skrift och bekväm med att tala engelska.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig drivkraft, engagemang och professionalism. Som person har du en förmåga att skapa dig en god överblick av vad som behöver göras, samtidigt som du har ett öga för detaljer och kommer med egna initiativ. Du är lösningsorienterad, flexibel och snabbfotad. Du brinner för att ge service, både till byråns klienter samt internt, där du gärna sätter guldkant på kollegornas arbetsdag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en självständig och utmanande roll på en affärsjuridisk byrå som genomsyras av stark gemenskap, engagemang och högt i tak. Trots expansiva år, så har byrån bibehållit en familjär företagskultur. Kontoret är beläget i vackra lokaler i centrala Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning hos vår kund. Din arbetstid är vanligen mellan 8.30-17, men kan variera.
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Emelie Baeckström på emelie.baeckstrom@jurek.se eller ansvarig Researcher Nina Hallin på nina.hallin@jurek,se. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan!
Jurek logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!