Hoppa till innehåll
VVS Montage logotyp

VVS-Montör & Licenssvetsare

Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Stefan Högberg
Email
Telefon
VVS-montör:

Vi söker dig med branschcertifikat och några års erfarenhet. Du ska vara van vid att arbeta självständigt med en bra social förmåga då du i din vardag oftast kommer arbeta i en pågående verksamhet. Våra servicearbeten och entreprenader är oftast i offentliga miljöer såsom sjukhus, skolor, banker, militära anläggningar, mm. Tydlig och kontinuerlig kommunikation med beställare och hyresgäster är därför viktig hos oss.

Licenssvetsare:

Vi söker dig som har licenssvets på TIG, och har minst 2 års erfarenhet av att arbetat med svetsning av rörinstallationer. Yrkesbevis/Branschcertifikat som utbildad
VS-montör är meriterande.

Hos VVS Montage kommer du att i huvudsak arbeta med att svetsa men även traditionella rörarbeten kommer bli aktuellt. Vi arbetar dels med fjärrvärmecentraler och fjärrkylecentraler där det är licenskrav på svetsning. Även svetsning av rörstråk för kyla, värme, och inkommande kallvattenledningar är återkommande uppdrag hos oss. Goda kunskaper inom ritningsläsning och systemkunskap är meriterande.
VVS Montage logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VVS Montage är i en expansiv fas med nya tilldelade ramavtal och entreprenader i bland annat offentliga miljöer och sekretessklassade fastigheter.

VVS Montage i Bålsta AB är en rörfirma som utför service och entreprenader i Storstockholmsområdet. Vi utför huvudsakligen ROT-projekt och service. Våra kunder är framförallt offentlig sektor, privata fastighetsägare och byggföretag.

Vanliga och återkommande projekt vi har är: renovering av sjukhus, banker, fängelser och kontorsanpassningar, samt installation av undercentraler.

Vi är i dag
35 anställda och söker nu VVS-montörer och licenssvetsare.

Vårt geografiska område är Storstockholm från Södertälje i söder till Norrtälje i norr, Uppsala, Håbo och Enköping.